επικαιροτητα

Published on 13 Ιουνίου, 2017 | by Kynoclub

0

ΜΟΛΑΟΙ: Σεμινάριο για σκύλους και κυνήγι!

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Μολάων με την υποστήριξη των τροφών Atletic Dog και του Kynoclub.gr διοργανώνει κυνηγετικό & κυνοφιλικό σεμινάριο την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017.

Ομιλητές είναι ο Θωμάς Πετρόχειλος εκτροφέας εκπαιδευτής και ο Νίκος Φωτακόπουλος δημοσιογράφος, και κριτής ιχνηλατών και σκύλων φέρμας.

Ο Θωμάς Πετρόχειλος είναι ένας από τους πρώτους, και ίσως ο πρώτος, επαγγελματίας εκπαιδευτής κυνηγόσκυλων με πλήθος διακρίσεων σε ελληνικό και παγκόσμιο επίπεδο. Έχει αναδείξει πρωταθλητές Ευρώπης (Kίρκη, Conan) ενώ επανειλημμένα σκύλοι του έχουν στελεχώσει εθνικές ομάδες για Πόιντερ και Σέττερ. Διατηρεί σχολή σκύλων μαζί με τον γιό του Αλέξανδρο Πετρόχειλο με την επωνυμία Alder και εκτροφείο Πόιντερ, Αγγλικών & Ιρλανδικών Σέττερ με την επωνυμία ‘‘Του Πετρόχειλου΄΄.

Ο Θωμάς Πετρόχειλος είναι παράλληλα και κριτής Αγώνων Κυνηγετικών Ικανοτήτων και ένας από τους πρώτους Έλληνες κριτές που αναδείχτηκαν στις αρχές της δεκαετίες του 1990.

O Nίκος Φωτακόπουλος είναι επαγγελματίας δημοσιογράφος επί κυνηγετικών και κυνοφιλικών θεμάτων. Έχει γράψει περισσότερα από 2.000 άρθρα για τους σκύλους, τα θηράματα, το κυνήγι και το περιβάλλον γενικότερα. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος , πρόεδρος του Κυνοφιλικού  Ομίλου Φωκίδος, Διεθνής κριτής μορφολογίας σκύλων φέρμας, ιχνηλατών και όλων των Ελληνικών Φυλών.

Είναι κριτής Αγώνων Κυνηγετικών Ικανοτήτων ηπειρωτικών σκύλων φέρμας και κριτής εργασίας του Ομίλου Φίλων Ελληνικού Ιχνηλάτη. Είναι ερασιτέχνης εκτροφέας Αγγλικών Σέττερ με την επωνυμία Ilis  (καλύτερο εκτροφείο Ελλάδος πρακτικού Κυνηγίου 2012) και σκύλοι του έχουν επιλεγεί για μέλη της Εθνικής Ελλάδος Μπεκάτσας.

Είναι διπλωματούχος Επιμελητής Κυνηγετικής Αγωγής & Διπλωματούχος Εκπαιδευτής Σκύλων.

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ & ΚΥΝΟΦΙΛΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Διοργάνωση: Κυνηγετικός Σύλλογος Μολάων

Χορηγός: Atletic Dog-Sunbird

Χορηγός:  επικοινωνίας Kynoclub.gr

Ημερομηνία:  Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Ώρα: 19.00

Tόπος: Περιοχή συνάντησης Βιγκλάφια Δήμου Μονεμβασιάς. Υπαίθριος χώρος καταστήματος ΄΄Πούντα΄΄ του κ Σπύρου Μέντη

Πληροφορίες:  τηλ. 2732022689

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε όλους τους κυνόφιλους και τους κυνηγούς που θα παρακολουθήσουν το  σεμινάριο θα δοθούν χρήσιμα δώρα.

δείτε: “ATLETIC DOG” :Τροφές κορυφαίας ποιότητας για σκύλους αθλητές!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας