προσωπα

Published on 21 Ιουνίου, 2017 | by Kynoclub

0

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος απαντά 22 …ανόμοιες ερωτήσεις και δηλώνει υπέρμαχος των άτυπων αγώνων!

απαντά στον Ν. Φωτακόπουλο

Είναι νέος, δραστήριος, εργατικός, δυναμικός, δημιουργικός και κυρίως συναινετικός. Είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Κιάτου και παράλληλα πρόεδρος του Ομίλου Εργασίας Κυνηγετικών Σκύλων Κορινθίας. Έχει διοργανώσει δεκάδες αγώνες ηγούμενος των δυο Συλλόγων προσπαθώντας με κάθε τρόπο να αναβαθμίσει την κυνηγετική και κυνοφιλική κοινότητα στην Κορινθία.

– Να τι μας απάντησε σε 22 ανόμοιες ερωτήσεις, κάποιες από τις οποίες αδιάκριτες, για το kynoclub.gr.

 

-Με τι ασχολείστε επαγγελματικά;

1) Είμαι επαγγελματίας αγρότης και διαθέτω τα προϊόντα μου τόσο στο εξωτερικό, μέσο εμπόρων, όσο και στις Λαϊκές αγορές από μόνος μου.

– Τι σημαίνει για εσένα το κυνήγι;

2)Το κυνήγι για μένα είναι επικοινωνία με τη φύση. Με ηρεμία και γαλήνη προσπαθώ να απολαύσω και παράλληλα να ικανοποιήσω το ένστικτο που δεν περιγράφεται με λόγια και μόνο ένας “πραγματικός” κυνηγός το γνωρίζει!!!

-Ποια είναι τα προσωπικά σου «Όχι» στο κυνήγι και την ζωή;

3)Όχι στις υπερβολές και φυσικά δεν εννοώ μόνο για τον αριθμό των θηραμάτων αλλά και σε ότι έχει να κάνει γύρο από το κυνήγι. Γνωρίζω φίλους μου που “στερούνται” ακόμα και τα παιδιά τους για να πάνε ακόμα και κάθε μέρα για κυνήγι. Μου είναι αδιανόητο και το ελέγχω απόλυτα…..Στη ζωή είμαι απλός άνθρωπος και έχω επιλέξει να κάνω παρέα με ίδιους ανθρώπους. Η κρίση ξεσκέπασε μάσκες ” δήθεν” και τώρα αυτοί αισθάνονται άσχημα. Όχι και πάλι στις υπερβολές!  

-Τι εκτιμάς περισσότερο στους φίλους σου;

4)Η ειλικρίνεια είναι κάτι που εκτιμώ πολύ στους φίλους μου. Είμαι υπερήφανος και τυχερός παράλληλα που είκοσι χρόνια τώρα και στο κυνήγι και στην καθημερινή ζωή δεν έχουμε ανταλλάξει μια κακή κουβέντα …Στέκονται πάντα δίπλα μου και είναι αρωγοί στις προσπάθειες μου.  

-Αν δεν ήσουν ο εαυτός σου ποιός θα ήθελες να είσαι;

5)Θα ήθελα να ήμουν κάποιος που θα μπορούσε να είχε το καλοκαίρι περισσότερο χρόνο για την οικογένειά του.     

-Ποια εμφανισιακή αρετή ξεχωρίζεις σε μια γυναίκα;

6)Το χαμόγελο…Είναι κάτι που ομορφαίνει και παράλληλα μεταφέρει την ψυχή του ανθρώπου προς τα έξω!  

– Ποιο είναι το βασικό σου γνώρισμα στο κυνήγι!

7)Είμαι από αυτούς που ξέρουν να συνεργάζονται με την παρέα…τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους! Όταν πάω μόνος μου καμιά φορά στεναχωριέμαι γιατί δεν μπόρεσα να μοιραστώ τη φάση!

-Για ποιό μειονέκτημα σου αυτοσαρκάζεσαι;

8)Σαν άνθρωπος ντρέπομαι πολλές φορές να ζητήσω κάτι που μου ανήκει ή να σταματήσω κάποιον να μιλάει και να τον επαναφέρω στην πραγματικότητα γνωρίζοντας βέβαια ότι εκείνη την ώρα υποκρίνεται.

-Σε ποια άλλη εποχή θα επιθυμούσες να ζεις;

9)Στην εποχή που οι άτυποι αγώνες δεν θα δημιουργούσαν προβλήματα…….

-Ποιο είναι το αγαπημένο σου  θήραμα;

10)Η μπεκάτσα γιατί μου αρέσει απίστευτα ο χειμώνας ειδικά όταν βρέχει. Έχει απίστευτο βιότοπο….χωρίς βέβαια να υποτιμώ τα υπόλοιπα θηράματα. Για πέρδικες με ομίχλη και ψιλόβροχο θα μου μείνουνε αξέχαστες!  

-Ποια είναι η αγαπημένη σου επαρχιακή πόλη ή χωριό και γιατί το έχεις αγαπήσει;

11)Το χωριό της μητέρας μου, η Τιθορέα στους πρόποδες του Παρνασσού πηγαίναμε διακοπές τον Αύγουστο και ο παππούς μου μάθαινε να ρίχνω τις πρώτες μου τουφεκιές στα κοτσύφια με ένα παλιό 32′.

– Ποιο είναι το αγαπημένο σου ελληνικό νησί;

12)Η Σαντορίνη είναι κάτι το ξεχωριστό έχω πάει αρκετές φορές και θα την ξαναεπισκεφτώ με την πρώτη ευκαιρία.

-Με ποιες ιστορικές προσωπικότητες νιώθεις μια πνευματική ιδεολογική συγγένεια;

13)Με τους ήρωες της επανάστασης του 1821.Αγωνίστηκαν για ένα κοινό σκοπό χωρίς να έχουν προσωπικά οφέλη. Έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι μας και η κοινωνία που ζούμε σήμερα θα γίνει σίγουρα καλύτερη.

-Με ποιο έμφυτο ταλέντο θα ήθελες να είσαι προικισμένος;

14)Θα ήθελα να είχα καλή φωνή έτσι ώστε να μπορώ να τραγουδάω τα αγαπημένα μου κομμάτια και δημόσια…(φυσικά στους φίλους μου…)

-Ποια είναι η φθηνότερη και ποια η ακριβότερη κυνηγετική επένδυση που έχεις κάνει στη ζωή σου;

15) Οι σκύλοι μου και τα παπούτσια μου είναι σε πρώτη θέση…στα ρούχα φοράω και δεύτερα δεν με απασχολεί.

-Αποκάλυψε μας έναν από τους μυστικούς κυνηγότοπους σου..

16)Στο Κεφαλάρι Κορινθίας και κοντά και τις καθημερινές πάντα καλά!!!!

-Με ποιό όπλο κυνηγάς;

17)Με μία BERETTA 391 με πλαστικό κοντάκι και πάπια….έχω ΗΣΥΧΆΣΕΙ…….

-Υπάρχει κακογουστιά στο κυνήγι;

18)Θα μπορούσα να αναφέρω πολλά ….αλλά το ένα και μοναδικό που έχει την πρωτιά είναι το Facebook. Εύκολα πλέον μπορεί κανείς να έχει τα στοιχεία εκείνα……τα στοιχεία μάρτυρες για να στραφεί ενάντια και να βλάψει το Κυνήγι. Όλοι μας πρέπει να προσέχουμε καθημερινά και να βελτιώνουμε την εικόνα γύρω από την λέξη που αγαπάμε τόσο πολύ γιατί η σωστή εικόνα είναι και η μοναδική ασπίδα μας!

-Ευτυχία είναι:

19) Ευτυχία είναι πάνω από όλα να έχουμε την υγεία μας και να προσπαθούμε κάθε μέρα που περνάει να την απολαμβάνουμε και να τη ζούμε γιατί δεν θα ξαναέρθει……Ευτυχία είναι να κρατάς αγκαλιά την γυναίκα σου και να μαθαίνεις τα πρώτα γράμματα στο παιδί σου …..να αγαπάς και να σέβεσαι τους γονείς σου μέχρι τα γεράματα τους!!

Ποια είναι η αγαπημένη σου ράτσα;

20)Τα Σέττερ είναι η φυλή που με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία. Πιστεύω ότι ταιριάζουμε ποιό πολύ στο χαρακτήρα από τις άλλες φυλές αλλά αυτό που μου ανεβάζει την αδρεναλίνη είναι όταν προσεγγίζει το θήραμα!(τα καλά πόιντερ πάντα θα τα λοξοκοιτάω!!)

-Μάνος Χατζηδάκης ή Μίκης Θεοδωράκης;

21)Μίκης Θεοδωράκης θα πω γιατί είναι επανάστατης και δυναμικός τον γνωρίζω προσωπικά αφού περνάει αρκετό καιρό στο εξοχικό του στο Βραχάτι.  

-Που θα επιθυμούσες να θαφτείς;

22) Αν πεθάνω νέος στο χωριό μου για να μου ανάβει το καντήλι η Μάνα μου αν έχω γεράσει μαζί με την γυναίκα μου !

ΔΕΙΤΕ: Ανεγκέφαλοι όσοι εκπαιδεύουν σε κλωσόπουλα πέρδικας!

ΔΕΙΤΕ: Αγώνες Φενεού: Η απάντηση του κυνόφιλου κόσμου στην ΄΄Αυλή΄΄ του ΟΚΑΔΕ


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας