ξοδεψτε

Published on 22 Ιουνίου, 2017 | by Kynoclub

0

AKU: Τα αγαπημένα άρβυλα των κυνηγών!

Από πολλούς θεωρούνται τα κορυφαία άρβυλα της αγοράς και ειδικότερα από όσους έχουν ως τρόπο ζωής την ….απόδραση στην ύπαιθρο. Δεν είναι άλλωστε καθόλου τυχαίο ότι πάμπολλοι  Έλληνες κυνηγοί, επί δεκαετίες,  επιλέγουν τα άρβυλα AKU, είτε για εξειδικευμένα και απαιτητικά κυνήγια (π.χ. πέρδικα), είτε για γενικά κυνήγια  κάθε εποχής και τόπου.

Τα άρβυλα της ιταλικής εταιρείας AKU  απευθύνονται  σε εκείνους που ζουν, εργάζονται και δραστηριοποιούνται στην ύπαιθρο.

Με πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στο σχεδιασμό και την κατασκευή υπόδησης, η AKU, από ένα μικρό εργαστήριο στη Montebelluna, αποτελεί πλέον τον πρωταγωνιστή στην παραγωγή αρβυλών trekking και outdoor σε όλο τον κόσμο.

Η AKU, με 2 εργοστάσια παραγωγής, επενδύει διαρκώς στην εύρεση των καλύτερων υλικών, των τεχνολογικών σχεδιασμών και την κατασκευαστική δεξιοτεχνία για τα άρβυλα και υποδήματά της. Η συλλογή υποδημάτων της AKU καλύπτει όλο το φάσμα δραστηριοτήτων: από το ελαφρύ και άνετο υπόδημα πόλης-περιπάτου μέχρι το ενισχυμένο και στιβαρό άρβυλο της ορειβασίας.

Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα και εξειδικευμένα σημεία πώλησης.

ΔΕΙΤΕ: https://www.survival.gr/aku


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας