κυνικος

Published on 27 Ιουνίου, 2017 | by Kynoclub

0

Υπέρ των χουντικών καταστατικών των Κυνηγετικών Οργανώσεων ο επανεκλεγείς πρόεδρος της ΚΣΕ κ Ν. Παπαδόδημας.

Κείμενο: Κυνικός

Επίθεση έκανε ο κ Παπαδόδημας κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος,    σε όσους θεωρούν τα καταστατικά των κυνηγετικών οργανώσεων χουντικά. Ο κ Παπαδόδημας,  που ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία της ΚΣΕ (όπως συμβαίνει την τελευταία 25ετια) υπεραμύνθηκε των υπαρχόντων ….χουντικών καταστατικών  που αποκλείουν τους κυνηγούς από τις Ομοσπονδίες και την Συνομοσπονδία.  

Aξίζει να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός ότι όλοι οι κυνηγοί πληρώνουν σε αυτές ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ συνδρομή, πολλαπλάσια σε ευρώ σε σχέση με αυτή που πληρώνουν στον Κυνηγετικό τους Σύλλογο, δεν έχουν δικαίωμα εκλογής των διοικήσεων τους.

Τις διοικήσεις των Ομοσπονδιών τις εκλέγουν εκλέκτορες (ένας ή δυο ανά Κυνηγετικό Σύλλογο) και την διοίκηση της Συνομοσπονδίας οι διοικήσεις των Ομοσπονδιών. Ενδεικτικό αυτού του αποκλεισμού είναι ότι ο ίδιος ο κ Παπαδόδημας επανεκλέχτηκε με μόλις 26 σταυρούς από ένα σύνολο 175.000 κυνηγών στους οποίους ηγείται. Και αυτό όταν οι πρόεδροι και τα μέλη των διοικήσεων των 225 τοπικών Κυνηγετικών Συλλόγων εκλέγονται με εκατοντάδες ή χιλιάδες ψήφους.

Και για να το πούμε όσο ποιο …λιανά γίνεται θα πούμε οτι ο Έλληνας κυνηγός μπορεί να εκλέξει τον πρωθυπουργό της χώρας αλλά ΔΕΝ μπορεί να εκλέξει τον πρόεδρο των κυνηγών! Καταπληκτικό  ε;

Όμως ο …προκαθήμενος κ Παπαδόδημας δεν μπόρεσε να απαντήσει και στο εξής ερώτημα.

-Αν δεν υπάρχει υποψήφιος από την έδρα μιας Ομοσπονδίας ποιος θα την διοικήσει,  αφού είναι υποχρεωτικό από το καταστατικό ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος, ο γραμματέας και ο ταμίας να διαμένουν μόνιμα στην έδρα της Ομοσπονδίας και να εκδίδουν εκεί την κυνηγετική τους άδεια;

Και επειδή το ερώτημα (και πρόβλημα) δεν είναι μονό θεωρητικό αλλά πραγματικό αξίζει να σημειώσουμε ότι συμβαίνει στην Ομοσπονδία Πελοποννήσου όπου ήδη υπάρχει …έλλειμμα Πατρινών για να στελεχώσουν την διοίκηση μετά τις αλλεπάλληλες παραιτήσεις. Θα επανέλθουμε στο θέμα  με νεότερη ανάρτηση.

δείτε: Πρωτοφανής επίθεση της ΚΣΕ στις ανεξάρτητες κυνηγετικές σελίδες και φωνές του διαδικτύου!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας