αγωνες

Published on 1 Ιουλίου, 2017 | by Kynoclub

0

Ο Legolas di Ioannina και ο Γιάννης Παυλίδης ΄΄τρέχουν΄΄ σε κλασικούς στην Ιταλία

Μπορεί στην Ελλάδα να μην έχουμε Κλασικούς Αγώνες, επειδή ορισμένοι τους πολέμησαν με λύσα για τα δικά τους συμφέροντα, όμως στην γειτονική Ιταλία τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι κλασικοί  διοργανώνονται κατά εκατοντάδες σε κάθε γωνιά της χώρας συνεισφέροντας τα μέγιστα στην ιταλική κυνοφιλία φέρνοντας νέο κόσμο στους αγώνες. Εκατοντάδες οι κυνόφιλοι που παρουσιάζουν τα σκυλιά τους, ερασιτέχνες και  επαγγελματίες. Ανάμεσα τους και ένας Έλληνας, ο Γιάννης Παυλίδης που με την παρουσία του στους Ιταλικούς Αγώνες στέλνει δυνατό μήνυμα στους αντιδραστικούς που εξακολουθούν να πολεμούν με νύχια και με δόντια την διεξαγωγή των Κλασικών αγώνων στην Ελλάδα.

Ο Γιάννης Παυλίδης συμμετέχοντας με τον Legolas di Ioannina  ιδιοκτησίας του Λευτέρη Δακουτρού, σε  αγώνες κατέκτησε ήδη ένα  2ος Εξαίρετος  εν όψη των Αγώνων του Campo Felicce της επόμενης εβδομάδος που είναι ο μεγάλος στόχος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Legolas di Ioannina θεωρείται και είναι ένα από τα σπουδαιότερα Πόιντερ που διαπρέπουν τόσο στην Μεγάλη Έρευνα όσο και  στους Κλασσικούς Αγώνες  της Ευρώπης.

δείτε: Η πρωτιά της Φωκίδας στους Κλασικούς Αγώνες!

δειτε: Rudi Lombardi : έχουμε υποχρέωση και καθήκον να προωθούμε τους Κλασικούς Αγώνες!

Classishe a quaglie a Roccaraso
Libera Pointer…1/7/2017 
1 ecc CAC Ardi di cassa Letizia..Testa
2 ecc Legolas di Ioannina…..Pavlidis
3 ecc Ucraina del Volturno….Iazzetta
4 ecc Quanito di villa Elena…Iazzetta


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας