επικαιροτητα

Published on 7 Ιουλίου, 2017 | by Kynoclub

0

Συγκινητική πρωτοβουλία του Κυνηγετικού Συλλόγου Λήμνου | Ξεκινά συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Λέσβου

Κάλεσμα προς τους κατοίκους της Λήμνου απήυθυνε ο Κυνηγετικός Σύλλογος του νησιού, προκειμένου να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης για να βοηθηθούν οι κάτοικοι των περιοχών της Λέσβου που υπέστησαν ζημιές μετά το φονικό σεισμό της 12ης Ιουνίου.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Δυστυχώς η φύση για άλλη μια φορά χτύπησε το βορειοανατολικό Αιγαίο και συγκεκριμένα τη Λέσβο στις 12/06/2017 με μεγάλο σεισμό των 6,1 R όπου πολλές περιοχές όπως η Βρίσα, το Πλωμάρι, το Ακράσι, το Αμπελικό, το Λισβύρι, ο Σταυρός κ.α. υπέστησαν υλικές ζημιές μεγάλης κλίμακας και μεγάλος αριθμός οικισμών δεν είναι πλέον κατοικήσιμοι.

Ο κυνηγετικός Σύλλογος Λήμνου καλεί τα μέλη του αλλά και όλους τους κατοίκους του νησιού να δείξουμε την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά μας στους ανθρώπους που δοκιμάζονται συγκεντρώνοντας τρόφιμα μεγάλης διάρκειας ή είδη πρώτης ανάγκης τα οποία μπορούν να ανακουφίσουν έστω για λίγο τους πληγέντες συμπολίτες μας.

Τα είδη αυτά θα συγκεντρωθούν στο χώρο του Κυνηγετικού Συλλόγου μέσα διάστημα 20 ημερών από Παρασκευή 07 Ιουλίου και ώρες 09:00 – 14:00 γιατί η αλληλεγγύη είναι βασική προϋπόθεση για την συνοχή της κοινωνίας μας».

Κάλεσμα προς τους κατοίκους της Λήμνου απήυθυνε ο Κυνηγετικός Σύλλογος του νησιού, προκειμένου να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης για να βοηθηθούν οι κάτοικοι των περιοχών της Λέσβου που υπέστησαν ζημιές μετά το φονικό σεισμό της 12ης Ιουνίου. Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: «Δυστυχώς η φύση για άλλη μια φορά χτύπησε το βορειοανατολικό Αιγαίο και συγκεκριμένα τη Λέσβο στις 12/06/2017 με μεγάλο σεισμό των 6,1 R όπου πολλές περιοχές όπως η Βρίσα, το Πλωμάρι, το Ακράσι, το Αμπελικό, το Λισβύρι, ο Σταυρός κ.α. υπέστησαν υλικές ζημιές μεγάλης κλίμακας και μεγάλος αριθμός οικισμών δεν είναι πλέον κατοικήσιμοι. Ο κυνηγετικός Σύλλογος Λήμνου καλεί τα μέλη του αλλά και όλους τους κατοίκους του νησιού να δείξουμε την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά μας στους ανθρώπους που δοκιμάζονται συγκεντρώνοντας τρόφιμα μεγάλης διάρκειας ή είδη πρώτης ανάγκης τα οποία μπορούν να ανακουφίσουν έστω για λίγο τους πληγέντες συμπολίτες μας. Τα είδη αυτά θα συγκεντρωθούν στο χώρο του Κυνηγετικού Συλλόγου μέσα διάστημα 20 ημερών από Παρασκευή 07 Ιουλίου και ώρες 09:00 – 14:00 γιατί η αλληλεγγύη είναι βασική προϋπόθεση για την συνοχή της κοινωνίας μας».

Πηγή: http://www.limnosfm100.gr/


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας