επικαιροτητα

Published on 8 Ιουλίου, 2017 | by Kynoclub

0

Κλεμμένα όπλα, 2 κιλά χασίς και φυτεία στη Θήβα

Τα παράνομα όπλα που βρέθηκαν στο σπίτι ενός χασισοκαλλιεργητή στα Δερβενοχώρια, ένα από τα οποία ήταν κλεμμένο και το άλλο χωρίς στοιχεία προέλευσης, επισκίασαν την εξιχνίαση της δράσης του ως διακινητή ναρκωτικών από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Θηβών.

Στην αυλή του σπιτιού του 46χρονου, βρέθηκε μια φυτεία από 15 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,80 μέτρου που του είχαν αποδώσει ακατέργαστη κάνναβη βάρους δυο κιλών και 33 γραμμαρίων. Όμως, μαζί με τα ναρκωτικά βρέθηκαν δυο κυνηγετικά όπλα με ένα φυσίγγιο το καθένα και, όπως αποδείχθηκε, το ένα από αυτά είχε κλαπεί στις 30 Οκτωβρίου του 2012 από περιοχή της Δυτικής Αττικής. Το δεύτερο ήταν παραποιημένο καθώς ο δράστης του είχε κάνει μετατροπές και η προέλευσή του ερευνάται.

Ο 46χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, παράβαση νομοθεσίας περί όπλων και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ η περαιτέρω δραστηριότητά του διερευνάται από την προανάκριση που συνεχίζεται.

*** Ένα οπλοστάσιο ανακάλυψαν και οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Χαλκίδας, όταν έκαναν έρευνα στην εξοχική κατοικία ενός Έλληνα στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Αρτάκης και διαπίστωσαν ότι καλλιεργούσε έξι δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 0,85 εκατοστών, ενώ είχε στην κατοχή του μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, ένα μεταλλικό τρίφτη και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Στο εξοχικό βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με τον γεμιστήρα του που εστάλη για βαλλιστική εξέταση, ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια κατοχής, 14 φυσίγγια πολεμικού όπλου διαμετρήματος 7,62 χιλιοστών, 40 φυσίγγια κρότου, δυο μαχαίρια, ένα στιλέτο, μια ξιφολόγχη και μια μεταλλική βαλλίστρα! Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Πηγή: https://rpntv.gr


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας