επικαιροτητα

Published on 10 Ιουλίου, 2017 | by Kynoclub

0

Κυνηγοί αγοράζουν ιατροφαρμακευτικό υλικό για Νοσοκομείο!

Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι κυνηγοί. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Συμβουλίου του Κυνηγετικού Συλλόγου Διδυμοτείχου ότι ο Σύλλογός μας παρά την οικονομική στενότητα [ ιδίων οικονομικών πόρων απο τα μέλη του συλλόγου] έκανε δωρεά το ποσό των 1.000 ευρώ για ιατροφαρμακευτικό υλικό στο Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην κοινωνική προσφορά για την καλή λειτουργία-βοήθεια του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου. Αυτή η κοινωνική προσφορά του Συλλόγου θέλουμε να πιστεύουμε ότι βρίσκει σύμφωνους όλα τα μέλη του Συλλόγου μας καθώς επίσης και όλους τους συμπολίτες μας στην ευρύτερη περιφέρεια Διδυμοτείχου.
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Διδυμοτείχου με τις ενέργειες του, συμβάλει ακόμα και στην οικονομική ενίσχυση της τοπικής αγοράς [εμπορικών καταστημάτων] κάθε χρόνο, ,όπως έγινε και φέτος, αγοράζοντας μεγάλο αριθμό δώρων για την ετήσια χοροεσπερίδα που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και με μεγάλη προσέλευση κυνηγών, των οικογενειών αυτών καθώς και πολλών φίλων. Το ποσό που δαπανήθηκε για την αγορά των παραπάνω δώρων ανέρχεται στο ποσό των 7.000ευρώ συμβάλλοντας έτσι με τις δυνατότητες που έχουμε στην ενίσχυση της τοπικής αγοράς.
Επιπροσθέτως, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Διδ/χου έκανε δαπάνη για αγορά υλικών με τα οποία κατασκεύασε πινακίδες σήμανσης για την οριοθέτηση των καταφυγίων θηραμάτων της περιοχής Διδυμοτείχου συμβάλλοντας στην εμφανή σήμανση αυτών και την προστασία των θηραμάτων.
Επιπλέον, ο Σύλλογος μας, αγαπητά μέλη και φίλοι, αγόρασε με ιδίους πόρους τροφές [καλαμπόκι] μετά το πέρας της κυνηγετικής σεζόν [χειμώνας 2017], οι οποίες τοποθετήθηκαν εντός των ορίων του καταφυγίου για το τάισμα των άγριων θηραμάτων,μετά τη συμβουλευτική παρέμβαση ως προς τον τρόπο απο τον επιστημονικό συνεργάτη της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας, για το χρόνο και τον τρόπο.
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος .Καμάργιος Δημήτριος
Τα μέλη του Δ.Σ


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας