ξοδεψτε

Published on 11 Ιουλίου, 2017 | by Kynoclub

0

Άρβυλα AKU Alterra NBK Gore-Tex από 267 μόνο 241 ευρώ για πολύωρες διαδρομές σε δύσκολα εδάφη!

Αδιάβροχα άρβυλα Alterra NBK GTX της AKU. Μοντέλο σχεδιασμένο για μεγάλες εκδρομές πάνω σε απαιτητικό έδαφος. Το άνω μέρος   χρησιμοποιεί ελαστικό υλικό για τη γλώσσα και το κολάρο, ώστε να εξασφαλίσει μια πραγματικά άνετη εφαρμογή. Η ασύμμετρη κατασκευή της εξωτερικής σόλας με την αποκλειστική τεχνολογία AKU ELICA, προσφέρει άριστη κατανομή φορτίου πάνω από την πελματιαία επιφάνεια και εξαιρετική βελτίωση του πατήματος του ποδιού.

Χαρακτηριστικά:
Επάνω μέρος: Nabuk + Stretch Fabric
Επάνω προστασία: Liba Smart Pu
Επένδυση: Gore-Tex (100% αδιάβροχο) performance comfort
Εξωτερική σόλα: Vibram Octopus
Ενδιάμεση σόλα: Double density pu
Σκληρότητα: Nylon + Die Cut Eva (μεσαίας σκληρότητας)
Εσωτερική σόλα: Custom fit
Βάρος (γραμμάρια): 715

τιμή: 267,90€  241,11

Παρακαλούμε να διαβάσετε με προσοχή τις παρακάτω οδηγίες για την καλή συντήρηση, χρήση και μακροζωία των υποδημάτων σας:

Αποφύγετε οποιαδήποτε εστία θερμότητας (τζάκι, καλοριφέρ αυτοκινήτου, ήλιος, οικιακό καλοριφέρ). Η αυξημένη θερμοκρασία ενδέχεται να ασθενήσει τον δεσμό μεταξύ των μερών του υποδήματος πχ. αποκόλληση σόλας ή και την καταστροφή της μεμβράνης GORE-TEX.

Σε περίπτωση που εισέλθει νερό από το πάνω μέρος του υποδήματος, αφήστε το να στεγνώσει σε ξηρό και σκιερό μέρος με φυσικό τρόπο ή χρησιμοποιήστε υλικά όπως πχ. εφημερίδα ή χαρτί τοποθετώντας τα στο εσωτερικό του για να απορροφηθεί γρηγορότερα η υγρασία.

Μη χρησιμοποιείτε προϊόντα συντήρησης συχνότερα από το προτεινόμενο (1 με 2 φορές το χρόνο σε συνάρτηση  με τη συχνότητα χρήσης). Προτιμάτε προϊόντα συντήρησης AKU.

Διατηρήστε τα υποδήματά σας καθαρά και στεγνά, αποθηκευμένα σε ξηρό και σκιερό μέρος.

Εισαγωγή διάθεση Survival Club.

τηλ. 210 8017197

Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα και εξειδικευμένα σημεία πώλησης.

ΔΕΙΤΕhttps://www.survival.gr/aku

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας