θεματα

Published on 13 Ιουλίου, 2017 | by Kynoclub

0

Αυτό είναι το μεγαλύτερο πουλί του κόσμου και κανείς δεν θα ήθελε να τα βάλει μαζί του!

Η φωτογραφία ενός άνδρας δίπλα σε μία Άρπυια έχει γίνει διάσημη, προκαλώντας δέος και φόβο στους ανθρώπους. Ωστόσο, όταν πρόκειται για τα πουλιά αυτού του είδους, υπάρχουν περισσότερα στοιχεία που θα σας εκπλήξουν, εκτός από την εντυπωσιακή τους εμφάνιση.

Η Άρπυια είναι από τα μεγαλύτερα και πιο ισχυρά είδη αετών. Μπορεί να φτάσει σε μήκος μέχρι και το 1.07 μέτρο και το άνοιγμα των φτερών της φτάνει τα 2,29 μέτρα. Ζυγίζει περισσότερο από 9 κιλά, με τα θηλυκά να είναι διπλάσια από τα αρσενικά. Σκεφτείτε μόνο πως τα νύχια της φτάνουν περίπου τα 8-10 εκατοστά σε μήκος. Τα εθνικά πουλιά του Παναμά, βρίσκονται κυρίως στα τροπικά δάση της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής.

DecorahPagent

Όταν κυνηγούν, μπορούν να φτάσουν τις ταχύτητες των 80 χιλιομέτρων ανά ώρα. Είναι τόσο ισχυρά πουλιά, που χρησιμοποιούν τα νύχια τους για να αρπάξουν μαϊμούδες και βραδύποδες, που ζυγίζουν περισσότερο από 8 κιλά. Αυτοί οι αετοί θα μπορούσαν να σηκώσουν εύκολα ένα ανθρώπινο μωρό. Η φωτογραφία ενός άνδρας δίπλα σε μία Άρπυια έχει γίνει διάσημη, προκαλώντας δέος και φόβο στους ανθρώπους.

Discovery Channel UK

Ωστόσο, όταν πρόκειται για τα πουλιά αυτού του είδους, υπάρχουν περισσότερα στοιχεία που θα σας εκπλήξουν, εκτός από την εντυπωσιακή τους εμφάνιση.

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.tilestwra.com


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας