επικαιροτητα

Published on July 15th, 2017 | by Kynoclub

0

ΕΛΛΑΣ το μεγαλείο σου – Ελεύθερος ο Αλβανός διαρρήκτης “μπλεγμένος το θύμα”, του ασκήθηκε δίωξη επειδή του έκλεψαν όπλο.

Ούτε ο 35χρονος Αλβανός που είχε διαρρήξει στις 17 Ιουνίου την επιχείρηση ενός 69χρονου στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας βρέθηκε, ούτε βέβαια το κυνηγετικό όπλο του ιδιοκτήτη που είχε κλέψει, όταν η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Φιλιατών.

Τα αποτυπώματα του 35χρονου δράστη αξιοποιήθηκαν από το γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Θεσπρωτίας, για να σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για κλοπή και να υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας. Ωστόσο, ο Αλβανός διαρρήκτης απολαμβάνει την ελευθερία του, ενώ το θύμα της κλοπής βρέθηκε να αντιμετωπίζει μπελάδες καθώς του έχει ασκηθεί δίωξη για παράβαση των κανόνων φύλαξης οπλισμού!

*** Το σπίτι ενός 53χρονου στην Κατερίνη παραβίασε μια ομάδα τεσσάρων νεαρών Ελλήνων, οι οποίοι άρπαξαν μετρητά ύψους 1.250 ευρώ τα ξημερώματα τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής. Οι δράστες ηλικίας 31, 26, 26 και 22 χρόνων ταυτοποιήθηκαν από την Ασφάλεια και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

*** Στο γραφείο μιας επιχείρησης σε περιοχή της Ημαθίας τρύπωσε την ώρα της λειτουργίας της ένας 17χρονος Έλληνας και άρπαξε μία τσάντα που είχε μέσα 300 ευρώ. Όμως, συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας μετά από έρευνα κατά την οποία προέκυψαν τα στοιχεία του και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας, στον οποίο υποβλήθηκε και δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου που σχηματίστηκε σε βάρος των γονέων του.

Πηγή: http://www.protothema.gr/


About the AuthorBack to Top ↑
  • Video της εβδομάδας