ποιντερ

Published on 21 Ιουλίου, 2017 | by Kynoclub

0

Ύμνος σε ένα σπουδαίο Πόιντερ: Nico von der Postschwaige

κείμενο: Γιάννης Φουτρής

Η ιστορία κάθε σκύλου, όπως ακριβώς και κάθε ανθρώπου είναι ξεχωριστή.
Στην αγωνιστική κυνηγετική κυνοφιλία η ιστορία γράφεται από τους δύο συγχρόνως: τον σκύλο και τον άνθρωπο.
Για να φθάσουν στην κορυφή μαζί, το κυρίαρχο και απαραίτητο είναι ένα: Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ. Η τύχη (αυτό που λέμε «να ‘ναι οι πέρδικες στο ραντεβού») είναι δευτερεύον, ίσως και επουσιώδες.
Φέτος την άνοιξη, ο NICO και ο ESC Η INI επιβεβαίωσαν με τον καλύτερο τρόπο ότι μόνο οι ικανοί κερδίζουν, γιατί αυτοί φθάνουν πάντα στο ραντεβού με τις πέρδικες.
Για να εξηγούμαι, το να κερδίζεις σε μια σεζόν το ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΡΩΠΗΣ & το ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ, μαζί με τόσα άλλα μεγάλα αποτελέσματα στους Αγώνες που προηγήθηκαν επιβεβαιώνει την εισαγωγή μου.
Συγχαρητήρια στον NICO & στον ESCHINI , όχι μόνο γιατί κέρδισαν το ΚΥΠΕΛΛΟ & το ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Αξίζουν γιατί ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ότι είναι ικανοί, σε όλη τη διάρκεια αυτής της Άνοιξης του 2007.
Οι ίδιοι το ήξεραν πόσο ικανοί είναι και το πίστευαν, όλοι οι άλλοι, εμείς οι θεατές, συγκινηθήκαμε για μια ακόμη μεγάλη Ελληνική επιτυχία στις κορυφαίες διοργανώσεις της Ευρωπαϊκής Κυνοφιλίας.

Γιός, πατέρας και παππούς! Όλοι σπουδαίοι πρωταθλητές! Στην δεύτερη φωτο είναι από αριστερά ο κ Βασίλης Σακαντάνης  με τον Πρωταθλητή Μεγάλης Έρευνας Azor Di Kefaloniaτου κ Ηλία Παρασκευόπουλου, στο μέσο ο Σπύρος Μολφέτας με τον Κυπελλούχο και Πρωταθλητή Ευρώπης του 2007 Nico von der Postschwaige και δεξιά ο Paris Eschini με τον Κυπελλούχο Ευρώπης και μεγάλο γεννήτορα   Giuseppe von der Postschwaige του κ Γιάννη Μαθιόπουλου.

Γιος του Giuseppe

Ο Nico είναι το αποτέλεσμα μιας ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗΣ γραμμής Μεγάλων Πρωταθλητών TIBET , HARDY , MILORD , GIUSEPPE , NICO . Θυμίζω :
ΤΙΒΕΤ : Κυπελλούχος Ευρώπης και Πρωταθλητής Μεγάλης Έρευνας
HARDY : Πρωταθλητής Μεγάλης Έρευνας
MILORD : Πρωταθλητής Ευρώπης και Πρωταθλητής Μεγάλης Έρευνας
GIUSEPPE : Κυπελλούχος Ευρώπης και Πρωταθλητής Μεγάλης Έρευνας και τώρα ο NICO που κατέχει όλους τους τίτλους ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 2007, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΙΝΤΕΡ 2007, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!!!!!!
Βλέπετε στην κυνοφιλία τίποτα δεν είναι τυχαίο. Εύχομαι ο γιος του NICO , o AZOR να συνεχίσει αυτή την «παράδοση» που μεταφέρεται από πατέρα σε γιο, από τον TIBET μέχρι τον NICO.
Πίσω από τον NICO και τον ESC Η INI υπάρχουν άλλα δύο πρόσωπα: ο ιδιοκτήτης κύριος Μολφέτας και ο εκτροφέας κύριος WERCHAU.

Ο ιδιοκτήτης είναι εκείνος που πίστεψε στις ικανότητες και των δύο πρωταγωνιστών, που επένδυσε ηθικά και συναισθηματικά, που έγινε χορηγός στην προσπάθεια, έχοντας για ανταμοιβή την επιβεβαίωση στης επιλογής το, κερδίζοντας τους δύο κορυφαίους τίτλους που μπορεί να κατακτήσει ένας σκύλος.
Ο εκτροφέας, για μια ακόμη φορά στην ιστορία που γράφει στην εκτροφή της φυλής δικαιώνεται για τις επιλογές του, φτάνει για τρίτη φορά μετά τον GIUSEPPE και τον DARIO , Κυπελλούχος και Πρωταθλητής Ευρώπης αντίστοιχα, με τον NICO να έχει κάνει το νταμπλ στην κορυφή της Ευρώπης. Ξέρετε και άλλους πολλούς εκτροφείς να το έχουν κάνει; Εγώ όχι!
Πριν από μερικά χρόνια, όταν το 2004 ο DARIO κέρδιζε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Γαλλία, ο Πρόεδρος του International Pointer Club, J . Darrigade είχε πει: Η καρδιά της φυλής, χτυπάει σήμερα στην Ελλάδα!
Κάποιοι το θεώρησαν υπερβολή, σήμερα ξύνουν αμήχανα το κεφάλι τους.
Σας θυμίζω : DARIO 2004, GIUSEPPE 2005, KONAN 2005, RADA 2006 και ο NICO x 2 το 2007 !!!!

ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ !!!!

Κλείνοντας, αφού συγχαρώ και τους τέσσερις πρωταγωνιστές αυτής της διπλής επιτυχίας, τον NICO , τον PARIS , τον Σπύρο και τον ULICH, εύχομαι να συνεχίσει η Ελληνική Κυνοφιλία να πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη και το Πόϊντερ στην Ελλάδα να βρει μια νέα πατρίδα για να συνεχίσει να είναι στην κορυφή των σκύλων φέρμας.

δειτε: Pointer! Ο πίνακας με τους Πρωταθλητές Ευρώπης


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας