θεματα

Published on 11 Αυγούστου, 2017 | by Kynoclub

0

Συνεχίζονται οι διακρίσεις: Αυτοπροσώπως ή μέσω πληρεξούσιου δικηγόρου η έκδοση αδείας από τους ΄΄ανεξάρτητους” κυνηγούς!

κείμενο: Ακτήμων Κυνηγός

Παραμένει η διάκριση ες βάρος των κυνηγών που επιλέγουν να εκδώσουν την κυνηγετική τους άδεια εκτός των ΄΄συνεργαζόμενων΄΄,  με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας,  Κυνηγετικών Συλλόγων. Με εγκύκλιο του ο προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Δασών κ Κωνσταντίνος Δημόπουλος διευκρινίζει ότι οι ΄΄ανεξάρτητοι΄΄ κυνηγοί είναι υποχρεωμένοι να καταθέσουν οι ίδιοι τα δικαιολογητικά τους για την έκδοση της άδειας ή μέσω δικηγόρου με ατομικό πληρεξούσιο!  Κάτι που δεν συμβαίνει με τους κυνηγούς που εκδίδουν την άδεια τους μέσω των ΄΄συνεργαζόμενων΄΄. Είναι και αυτή η …λεπτομέρεια ένα ακόμα εμπόδιο, και μια μεθοδευμένη ταλαιπωρία, εις βάρος των ελλήνων πολιτών- κυνηγών που επιλέγουν να διαφοροποιηθούν από τα χουντικά καταστατικά και τον τρόπο διοίκησης των κυνηγετικών οργανώσεων.  Βέβαια αυτή  μεθόδευση δεν είναι τυχαία και οι εμπνευστές της έχουν διαχρονικά ισότιμο μερίδιο.  Από την μία  η πολιτική ηγεσία και από την άλλη η αιώνια και γερασμένη  διοίκηση της  Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος. Με κάθε τρόπο προσπαθούν  να κρατούν τους κυνηγούς αιχμάλωτους προσδοκώντας προφανή οφέλη και ο καθένας για την δική του πλευρά.

Xιλιάδες μέλη ανεξάρτητων Κυνηγετικών Συλλόγων καθώς και πολλοί μεμονωμένοι κυνηγοί ζητούν από τον αναπληρωτή Υπουργό κ Σωκράτη Φάμελλο  να ξεπεράσει την  πελατειακή λογική των προκατόχων του και να δρομολογήσει  όσα πρέπει να γίνουν για την ισότιμη μεταχείριση των κυνηγών. Είτε αυτοί ανήκουν σε συνεργαζόμενους, είτε σε ανεξάρτητους Συλλόγους είτε δεν  ανήκουν πουθενά…  Επισημαίνουν ότι αυτός ο αντισυνταγματικός διαχωρισμός δεν υπάρχει σε καμία άλλη η κοινωνική ομάδα πλην των κυνηγών….

ΔΕΙΤΕ: Το κυνηγετικό κατεστημένο και ο ρόλος των Δασαρχείων…


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας