επικαιροτητα

Published on August 16th, 2017 | by Kynoclub

0

Συγχαρητήρια Ρουμελιώτη στην Πυροσβεστική για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στις Ρίζες (pics)

ίγο μετά τις 2 το μεσημέρι οι κάτοικοι των Ριζών ενημέρωσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία για φωτιά που είχε ξεσπάσει στη διασταύρωση προς Καστρί και αριστερά του δρόμου ενώ λόγω των ισχυρών ανέμων άρχισε να εξαπλώνεται επικίνδυνα.

Η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση επιχειρώντας στην περιοχή όπως μας ενημέρωσε ο Πύραρχος κ. Κολυβηρας Αθανάσιος με 7 οχήματα, εναέριες ρίψεις από 2 αεροσκάφη, 1 πεζοπόρο τμήμα και μια υδροφόρο του Δήμου με αποτέλεσμα σε λιγότερο από μισή ώρα να σβήσουν τη φωτιά πριν εξαπλωθεί στα γύρω χωριά.

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο έσπευσε ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας κ. Ρουμελιώτης Γεώργιος ο οποίος παρέμεινε όλο το διάστημα της κατάσβεσης και δήλωσε: «Συγχαίρω τους πυροσβέστες και τον Πύραρχο κ. Κολυβηρα που με την άμεση, έγκαιρη και αποτελεσματική παρέμβαση τους κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να σβήσουν μια φωτιά που υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο να επεκταθεί με γρήγορους ρυθμούς. Οι πυροσβέστες όλης της χώρας αυτές τις μέρες αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά την ευσυνειδησία, τον επαγγελματισμό και τεράστια προσφορά τους, κατάκοποι να δίνουν το παρών σε όλα αυτά τα πύρινα μέτωπα. Είμαστε εδώ να συνδράμουμε το δύσκολο έργο τους με όποιο τρόπο μας υποδείξουν.

»Συγχαίρω επίσης τους κατοίκους και την Αστυνομία που ήταν εδώ διευκολύνοντας και βοηθώντας την κατάσταση. Παράλληλα ο κύριος Ρουμελιώτης ενημέρωσε τον Πύραρχο ότι από απόψε θα εντατικοποίηθούν οι περιπολίες της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής και των εθελοντών κυνηγών και στις γύρω περιοχές θέτοντας όποιες δυνάμεις έχουν οι κυνηγοί στο πλευρό των πυροσβεστών».


About the AuthorBack to Top ↑
  • Video της εβδομάδας