οργανωσεις

Published on 26 Αυγούστου, 2017 | by Kynoclub

0

Ο Κυνοφιλικός Όμιλος Πειραιά ακόμα περιμένει την αναγνώριση του από Ψυχάρη, Γαλανού, ΚΟΕ!

κείμενο φωτο: Ν. Φωτακόπουλος (Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου ΚΟΕ)

Οι μήνες και τα χρόνια περνάνε όμως το αίτημα του  Κυνοφιλικού Όμιλου Πειραιά, για αναγνώριση του, παραμένει στα συρτάρια του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος.  Δυστυχώς  η εμονική άρνηση του κ Ψυχάρη και της κας Γαλανού, που ελέγχουν την πλειοψηφία της διοίκησης του ΚΟΕ, έχουν  φέρει την απογοήτευση στα μέλη του νεοσύστατου Ομίλου που χρόνια περιμένει την αναγνώριση του από τον ΚΟΕ.

Βέβαια τίποτα δεν είναι τυχαίο και όλα έχουν την εξήγηση τους. Όπως πιστεύουν πολλοί κυνόφιλοι,  αιτία της μη αναγνώρισης είναι το …φιλέτο του Σχιστού όπου μπορούν να διεξαχθούν νόμιμα αγώνες σχεδόν ολόκληρο τον χρόνο. Η αναγνώριση  του Κυνοφιλικού Ομίλου Πειραιά, όπως είναι  φυσικό, θα οδηγήσει σε απώλειες εσόδων και σε διοργάνωση αγώνων που δεν θα μπορούν να ελεγχτούν από το ΄΄σύστημα΄΄  (χαρακτηρισμός του κ Σάκη Πονηρέα) του ΟΚΑΔΕ και του ΚΟΕ. Είναι  γνωστή η σύμπλευση της διοίκησης του Ομίλου Πόιντερ Σέττερ με την κα Γαλανού και τον κ Ψυχάρη για λόγους ψηφοθηρίας και αλληλοεξυπηρέτησης! Θυμίζουμε την υπόθεση του κ Ψυχάρη που αυτοβαφτίστηκε κριτής με την ύποπτη ανοχή του ΟΚΑΔΕ και της προέδρου του ΚΟΕ κας Γαλανού.

Διακρίσεις υπέρ των κολλητών

Και ενω αυτά συμβαίνουν με τον Κυνοφιλικό Ομιλο Πειραιά  οι …κολλητοί έχουν μπάρμπα στον ΚΟΕ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η παρούσα διοίκηση του ΚΟΕ στην πρώτη της συνεδρίαση, αμέσως μετά την εκλογή της, ανεγνώρισε εσπευσμένα τον νέο Όμιλο Βελγικών Ποιμενικών! Ένα μόλις μήνα μετά την διαγραφή του προηγούμενου Ομίλου.

-Λεπτομέρεια που έχει την σημασία της. Ο ταμίας του ΚΟΕ κ Νίκος Ιωαννίδης  (στην φωτογραφία) είναι  κουμπάρος της κας Γαλανού και έχει προσωπικό ενδιαφέρον, ως εκτροφέας, για τους Βέλγικους Ποιμενικούς!

Αντίθετα ο Κυνοφιλικός Όμιλος Πειραιά όπως και οι περισσότεροι Όμιλοι, που δεν έχουν …κουμπαριές και μέσον, περιμένουν στο ακουστικό τους για χρόνια. Δυστυχώς αυτή είναι η  επίσημη ελληνική κυνοφιλία του 2017.

δειτε: Μην πολεμάτε τον Κυνοφιλικό Πειραιά! Αφήστε τους κριτές, εκτός από την Τουρκία, να πηγαίνουν και στην Ελληνική επαρχία…

δειτε: Αγωγή κατά ΚΟΕ-Ψυχάρη και διεθνή ρεζιλίκια για την υπόθεση του ….διορισμένου κριτή!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας