επικαιροτητα

Published on 29 Αυγούστου, 2017 | by Kynoclub

0

Αγανάκτηση στον Κ. Σ. Βόλου για συκοφαντικές ….πωλήσεις περδικόπουλων!

Tην αγανάκτηση του εκφράζει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Βόλου δια του προέδρου του. Με ανάρτηση του καταγγέλλει όσους διαδίδουν πληροφορίες ότι …πουλάνε πέρδικες! Δείτε την ανάρτησή και βγάλτε τα δικά  σας συμπεράσματα. Ν. Φ.

Δυστυχώς κάποιοι ενοχληθήκανε για το έργο του Συλλόγου και αντί να επικροτήσουν το έργο μας , διαδίδουν ότι πουλάμε τις πέρδικες και ότι μας δώσανε και χρήματα.

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ
Το μόνο που καταφέρνουν είναι να ξεφτιλίζονται οι ίδιοι και να δημιουργούν θέματα εκεί που δεν υπάρχουν. Κατάφεραν όμως να δώσουν περισσότερη δύναμη στο Σύλλογο και αυτό θα το αποδείξουμε εμπράκτως τον Μάρτιο.
Ο Σύλλογος συλλέγει πληροφορίες για αυτούς που τον συκοφαντούν και επιφυλάσσεται για την εξέλιξη του θέματος.
Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Μόσδρομος

Σχόλια

Δημήτρης Παπούλιας Συνεχίστε το έργο σας και προσπεράστε τους…..

κωστας Σωτηροπουλος Πεστα ρε προεδραρα.
Και μην ασχολείται με ανθρώπους.που έχουν πλήρη άγνοια με το αντικείμενο.

Κώστας Νάνος Γιαννη….πολοι θα ενοχληθουν και το ξεραμε απο πριν…….ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ!!…..
ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΕΤΡΟΒΟΛΟΥΝ
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΣΕΙ……
ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΠΟΛΛΟΙ ΠΥΡΟΒΩΛΟΥΝ.
ΜΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ…….
Που λεει και ο φιλος μου ο ΝΟΤΗΣ! !!

Γιάννης Νίκου Προεδρε παντα με τους καλους ασχολουνται!!! Γιατι απλα δεν μπορουν να τους φτασουν!

Kostas Triantopoulos Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια…. Γατακια

Giannis Antamis Πρόεδρε προχώρα κ όσοι ξέρουν θα είναι δίπλα σας.Στο τέλος θα φανεί τι έργο έχει κάνει το ΔΣ!!ΜΟΝΟ ΜΠΡΆΒΟ

Alexandros Fleggas Πρόεδρε μην ακούς κανέναν.Κανε αυτό που πρέπει και θα φανούν τα αποτελέσματα.

Γεωργιος Σιωρος Οταν ο συλογος μας πραγματοποιει εργα ουσιας τα γνωστα γατακια μαζευονται στα καφενεια και αφου την γεμησουν μετα με περισεια μαγκια ισοπεδωνουν τα παντα αγνοηστετους ειναι ασημαντοι

Γιώργος Σπανός Όσα δε φτανη η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια…..συνεχίστε το έργο σας και θα έρθει η ώρα που θα δικαιώθηκε. Μόνο ΜΠΡΑΒΟ…..

Δημήτρης Βελάνης ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟ…ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Κ.Σ.Α Κυνηγετικός Σύλλογος Αλμυρού ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ..ΣΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΜΕ…ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ..ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΟΗΘΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ…ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΙΜΑΜΕ…ΜΠΡΟΣΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ..

Κωστας Μαρια Κατσιουρα Παντα κ για παντα θα υπαρχουν αυτα τα προβληματα για να μας κανουν ποιο δυνατους .προχωραμε δυνατα και δεν κοιταμε πισω μονο μπροστα .


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας