Published on 30 Αυγούστου, 2017 | by Kynoclub

Από θαύμα σώθηκε νεαρός οδηγός που συγκρούστηκε με αγριόχοιρο!

Για πολλούς κατοίκους του Δήμου Φαρκαδόνας που ζουν έντονα το πρόβλημα θεωρούνταν βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα συμβεί κι αυτό. Δυστυχώς οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν, ευτυχώς χωρίς ανθρώπινα θύματα, αλλά μονάχα με υλικές ζημιές.

Άγιο είχε σήμερα το βράδυ ένας νεαρός ηλικιακά οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου που κατευθυνόταν από Κρήνη προς Οιχαλία. Κινούμενος με το όχημά του στην περιφερειακή οδό που συνδέει τα δύο χωριά, στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Αθανασίου, παρέσυρε αγριογούρουνο βάρους μεγαλύτερο των 100 κιλών, που διέσχιζε παράλληλα το οδόστρωμα.

Ο οδηγός σύμφωνα με το ΚΡΗΝΗ LIVE δεν κατάφερε να αποφύγει το άγριο ζώο, καθώς εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά του. Το παρέσυρε, ευτυχώς ωστόσο κατάφερε να συγκρατήσει το όχημα στο οδόστρωμα χωρίς να εκτραπεί και να ανατραπεί. Φυσικά το αυτοκίνητο υπέστη μεγάλες ζημιές καθώς το άγριο ζώο ήταν ιδιαίτερα βαρύ.

Το γεγονός έρχεται να θορυβήσει ιδιαίτερα τους κατοίκους τόσο της Κρήνης, όσων και των άλλων χωριών. Να επιστήσει την προσοχή των οδηγών, αλλά ταυτόχρονα να εντείνει τις πιέσεις για την λήψη μέτρων, όλων των εμπλεκόμενων φορέων προκειμένου να μη θρηνήσουμε ανθρώπινα θύματα.

Ρεπορτάζ: Χαρης Θεοδωράκης

Πηγή: http://krinitrikalon.gr/


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας