θεματα

Published on 1 Σεπτεμβρίου, 2017 | by Kynoclub

0

Γιάννης Μπαρμπίτσας :Ο κυνηγός που επισκευάζει αξιόπιστα τα μπίπερ και όλα τα ηλεκτρονικά μας μαραφέτια.

κείμενο-φωτο Ν. Φωτακόπουλος

Σήμερα όλοι οι κυνηγοί, άλλος λιγότερο – άλλος περισσότερο, χρησιμοποιούμε ηλεκτρονικές συσκευές… Για αυτό συχνά πυκνά ερχόμαστε στην ανάγκη του …μάστορα. Ο Γιάννης Μπαρμπίτσας είναι παλιός κυνηγός και  ….ηλεκτρονικός στο επάγγελμα. Αυτό που τον κάνει  …πολύτιμο μάστορα είναι ο συνδυασμός των δύο ιδιοτήτων. Του κυνηγού και του ηλεκτρονικού.  Σαν κυνηγός γνωρίζει πολύ καλά τις ανάγκες του κυνηγού και σαν ηλεκτρονικός γνωρίζει πως πρέπει να επισκευάσει τα μπίπερ, τα ηλεκτρονικά κολάρα, τα jps και πάει λέγοντας.

Αυτό που όμως χαρακτηρίζει τον Γιάννη είναι η ειλικρίνεια και ο επαγγελματισμός. Θα σε ενημερώσει αν αξίζει τον κόπο να φτιάξεις την παλιά σου συσκευή ή αν θα πρέπει να αγοράσεις άλλη. Και μπορείς πραγματικά να τον εμπιστευτείς. Φυσικά ό ίδιος δεν πουλάει συσκευές, μπίπερ, κολάρα κ.λ.π. Μόνο επισκευάζει και επισκευάζει αξιόπιστα. Ο υπογράφων το  κείμενο το βεβαιώνει μια και έχει προσωπική εμπειρία. Αν λοιπόν έχετε ανάγκη από μάστορα σας συνιστούμε τον Γιάννη Μπαρμίτσα.  Θα τον βρείτε λίγο πριν ανηφορήσετε για το Σχιστό, εκεί που κάνουμε όλοι τα εκπαιδευτικά. Τηλεφωνήστε του στο 210. 4960027 για καλύτερη συνεννόηση..

-Α! Και κάτι ακόμα! Εκτιμήσαμε ιδιαίτερα την θέση του Γιάννη που, αν και επαγγελματίας, αρνείται να επισκευάσει ΄΄κράχτες΄΄ και κάθε είδους ηχομιμητικές συσκευές! Για αυτόν και μόνο τον λόγο θα γράφαμε αυτό το κείμενο που πρέπει να το σημειώσουμε ότι ΔΕΝ είναι πληρωμένη διαφήμιση με κανένα τρόπο.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας