επικαιροτητα

Published on 1 Σεπτεμβρίου, 2017 | by Kynoclub

0

2η Γιορτή κυνηγιού από τον Κυνηγετικό Σύλλογο στην Αμαλιάδα

Με μεγάλη συμμετοχή κυνηγών, κέφι και μεζέδες!

Την έναρξη της νέας κυνηγετικής σεζόν, γιόρτασαν την Τετάρτη το βράδυ οι κυνηγοί της Αμαλιάδας έξω από τα γραφεία του Κυνηγετικού τους Συλλόγου, με πολύ κέφι, μεζεδάκια και κρασί και συζήτησαν τι άλλο, κυνηγετικά θέματα. Την 2ηΓιορτή κυνηγιού διοργάνωσε με επιτυχία ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαλιάδας και ήταν μια άριστη ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, να πουν τις δικές του ιστορίες ο καθένας για το κυνήγι και όλοι μαζί να ευχηθούν καλή σεζόν.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας, κ. Κώστας Μουσάς, μιλώντας στην Πρωινή για την 2η Γιορτή έναρξης κυνηγιού, τόνισε πως γίνεται πλέον θεσμός καθώς μετά την περσινή πρώτη επιτχυημένη διοργάνωση το διοικητικό συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας τόλμησε να προχωρήσει και στην 2η Γιορτή και η ανταπόκριση του κυνηγετικού κόσμου ήταν μεγάλη.

«Είναι μια ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί, όλοι οι κυνηγοί, παίρνοντας ένα μεζέ και πίνοντας ένα ποτήρι κρασί, να ευχηθούμε για μια καλή σεζόν με καλά και ασφαλή κυνήγια. Οι μεζέδες και τα κρασιά είναι προσφορά από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και είχαμε και μια λαχειοφόρο, τα έσοδα της οποίας θα πάνε υπέρ του Συλλόγου, όπου κάποια δώρα θα δοθούν στους τυχερούς και αυτά τα δώρα είναι 3 τσουβάλια κροκέτα προσφορά από τα καταστήματα Συριόπουλος και Κότσιφας Παναγιώτης στην Αμαλιάδα, 10 κουτιά φυσίγγια από το κατάστημα Ρουμελιώτης με είδη κυνηγιού στην Αμαλιάδα, ένα μπεκατσοπαντέλονο από το κατάστημα Βασίλη Μετζελόπουλου στην Αμαλιάδα και άλλο ένα από το κατάστημα του Γιώργου Τρίμμη στον Πύργο.. Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Κώστα Τσιχλιά ( Μέρφη) για την φωτογραφικη κάλυψη της βραδιάς.

Και του χρόνου να είμαστε καλά πάντα ενωμένοι πάντα κερδισμένοι για το κυνήγι».

Πηγή: https://proini.news/


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας