οργανωσεις

Published on 6 Σεπτεμβρίου, 2017 | by Kynoclub

0

Έλεγχος στην Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου! Ρουμελιώτης: «Έχουμε εμπιστοσύνη στη Διεύθυνση Δασών. Το πόρισμα θα ρίξει φως στην υπόθεση»-

Με μία παλαιότερη υπόθεση που αφορούσε αγορές αυτοκινήτων από την Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου ασχολήθηκε, το βράδυ της Τρίτης, η εκπομπή «Σήμερα» του TV Super που παρουσιάζει ο Θύμιος Κάππος.

Για το θέμα αυτό μάλιστα κλήθηκε και φιλοξενήθηκε τηλεφωνικώς ο κ. Γιώργος Ρουμελιώτης ο οποίος αρχικά είπε ότι τα τζιπ έπρεπε να αγοραστούν, επειδή η Ομοσπονδία Θηροφυλακή παράγει σημαντικό έργο, όμως υπογράμμισε ότι «έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον ελεγκτικό μηχανισμό της Διεύθυνσης Δασών που έχει άξιους υπαλλήλους και τους παρέχουμε κάθε βοήθεια για να φτάσουμε στο πόρισμα».


Για την υπόθεση αυτή, για την οποία ειπώθηκε στην εκπομπή, ότι έχει αφετηρία το 2011, ο κ. Ρουμελιώτης είπε ότι τότε είχε ασκηθεί ποινική δίωξη στον αποβιώσαντα πλέον Πρόεδρο της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας εκείνης της περιοχής και επίσης τόνισε ότι η Διεύθυνση Δασών είχε κηρύξει έκπτωτο το τότε Διοικητικό Συμβούλιο, τοποθετώντας μόνο τον ίδιο (τον κ. Ρουμελιώτη) στη νέα διοίκηση.

«Μέσα από το πόρισμα της Διεύθυνσης Δασών θα αποδώσουμε κι εμείς ευθύνες. Είμαστε σε αναμονή της απόφασης του πορίσματος.»

Γιατί όμως ξεκίνησε πάλι έρευνα για μία παλιά απόφαση; Ο κ. Ρουμελιώτης τόνισε ότι «έχω την αίσθηση ότι δεν είχε ολοκληρωθεί τότε. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ο ελεγκτικοί μηχανισμοί της Διεύθυνσης Δασών θα ρίξουν φως στην υπόθεση. Και δεν φοβάμαι κανέναν».

Επιπλέον, ο κ. Ρουμελιώτης ανάφερε ότι «μην ξεχνάμε ότι ο Μαρκόπουλος είχε προσφέρει σημαντικό φιλοθηραματικό έργο και δεν πρέπει να ακυρώνουμε το έργο του Μαρκόπουλου. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Η νέα διοίκηση προσπαθούμε και θα καταφέρουμε να εξυγιάνουμε την Ομοσπονδία».-

Πηγή: https://www.kalimera-arkadia.gr

ΔΕΙΤΕ: Ντοκουμέντο! Να τι συμβαίνει σε κάποιες Κυνηγετικές Οργανώσεις;


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας