οργανωσεις

Published on 16 Σεπτεμβρίου, 2017 | by Kynoclub

0

Δικαίωση της Γ ΚΟΠ από το δικαστήριο για την απόλυση Ομοσπονδιακού Θηροφύλακα.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Γ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου με την οποία ενημερώνει τους κυνηγούς μέλη της για την εξέλιξη της υπόθεσης με τον υπάλληλο της, Ομοσπονδιακό Θηροφύλακα, που υπηρετούσε στην Κορινθία. Υπενθυμίζεται ‘ότι με απόφαση της διοίκησης της Γ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου ήχε απολυθεί  ομοσπονδιακός θηροφύλακας που φέρεται ως εμπλεκόμενος σε υπόθεση νυχτερινής λαθροθηρίας.

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Κορίνθου με την υπ’ αριθ. 344/2017 απόφασή του απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν κατατεθεί από πρώην ιδιωτικό φύλακα θήρας κατά της απόλυσής του από την Ομοσπονδία μας. Το άτομο αυτό δεν έχει, και επίσημα πλέον, καμία εργασιακή σχέση με την Γ΄Κ.Ο.Π.
Η απόφαση αυτή δικαίωσε τους χειρισμούς του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας απέναντι σε αυτό το μείζονος σημασίας θέμα, που ταλάνισε κατά το διάστημα των τελευταίων μηνών όχι μόνο την Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου αλλά και όλη την κυνηγετική μας οικογένεια.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος που στάθηκε από την αρχή αρωγός σε αυτήν μας την προσπάθεια καθώς και τους δικηγόρους μας που υπερασπίστηκαν με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο τα συμφέροντα της Ομοσπονδίας μας.
Βεβαίως, όλο αυτό το διάστημα που εμείς εργαζόμασταν αθόρυβα προκειμένου να πράξουμε όσα εκ του θεσμικού μας ρόλου επιβάλλονται και να μην επιτρέψουμε να πληγεί το κύρος των Κυνηγετικών Οργανώσεων αλλά και της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής, διάφοροι «καλοθελητές» αλλά και ιστότοποι σχετικοί με τα κυνηγετικά δρώμενα έβριθαν ανακριβειών και λάσπης που εκτόξευαν εναντίον μας, για δήθεν λάθος χειρισμούς κ.τ.λ. Όλοι αυτοί προεξοφλούσαν την ήττα μας σε αυτήν την δικαστική διαμάχη, εκφράζοντας πιθανόν μύχιους πόθους. Περιέργως, ωστόσο, μετά την έκδοση της παραπάνω απόφασης – η οποία σημειωτέον υιοθέτησε το σύνολο σχεδόν των ουσιαστικών ισχυρισμών της Ομοσπονδίας μας – ουδείς εκ των ανωτέρω επέδειξε την ίδια σπουδή, προκειμένου να ενημερώσει το φιλοκυνηγετικό κοινό περί της δικαίωσης μας.
Εν πάσει περιπτώσει, εμείς προτιμήσαμε τον δρόμο της σιωπής και της μεθοδικής δουλειάς, με μοναδικό σκοπό και στόχο την προάσπιση των συμφερόντων της Ομοσπονδίας μας, των μελών της και εν τέλει του ίδιου του κυνηγετικού κόσμου, αφήνοντας τους έξωθεν «κριτές» που βιάστηκαν να προεξοφλήσουν το αποτέλεσμα του παραπάνω δικαστηρίου, να εκτίθενται μόνοι τους και να αποκαλύπτουν την πραγματική τους ταυτότητα και τους «ανιδιοτελείς» τους σκοπούς.
Εν κατακλείδι για πολλοστή φορά αποδείχθηκε ότι η Ομοσπονδία μας θα είναι αμείλικτη απέναντι σε τέτοιου είδους περιστατικά, τα οποία υποσκάπτουν τα θεμέλια της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής και ότι πάντα θα υπηρετούμε την αλήθεια και την διαφάνεια, χωρίς κανενός είδους σκοπιμότητες, διότι η Θηροφυλακή μας ήταν, είναι και θα είναι η κορωνίδα των Κυνηγετικών μας Οργανώσεων.

δειτε: https://kynoclub.gr/2017/04/23/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B8%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CF%8D%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%85%CE%BD%CE%B7%CE%B3%CE%B5/


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας