θηροφυλακή

Published on 19 Σεπτεμβρίου, 2017 | by Kynoclub

0

Ζάκυνθος: Η ανεξαρτητοποίηση πολλών κυνηγών και ο …μπαμπούλας της Θηροφυλακής!

Mετά την Χίο ένα ακόμα κυνηγετικό νησί αντιμετωπίζει το πρόβλημα της διάσπασης, για κάποιους και για κάποιους άλλους της ανεξαρτητοποίησης, των κυνηγών του.  Οι αίτιες της διάσπασης, ή της ανεξαρτητοποίησης, σε κάθε περίπτωση είναι διαφορετικές και τις περισσότερες φορές αφορμή δίνει η αλαζονεία των διοικούντων, η κακοδιαχείριση, η ιδιοκτησιακή συμπεριφορά, η φιλοδοξία ή ακόμα και το …γινάτι.  Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ζακύνθου με ανακοίνωση του σε …άπταιστα κεφαλαία δίνει την δική του εξήγηση για την τοπική διάσπαση.  Όμως καλό θα ήταν να μαθαίναμε και τους λόγους που οδηγούν αρκετούς (προφανώς) Ζακυνθινούς κυνηγούς  στον ανεξάρτητο  Κυνηγετικό Σύλλογο της Αμαλιάδας τον οποίο η ανακοίνωση  χαρακτηρίζει περιφρονητικά ως …παρασύλλογο. Αυτό που όμως κάνει εντύπωση είναι το απόσπασμα της ανακοίνωσης για την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή:

– ΄΄ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΟΓΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΤΙΣ 9-10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ΄΄.

-Τι ακριβώς θάλλει να πει η διοίκηση  του Κ.Σ. Ζακύνθου; Δεν θέλουμε να φανταστούμε ότι χρησιμοποιήθηκε η θηροφυλακή ως …μπαμπούλας. Στην σχετική φωτογραφία μετράμε ενεά (9) θηροφύλακες! Από που ξεκίνησαν για την Ζάκυνθο και για ποιον ακριβώς λόγο μετέβησαν στο νησί; Ποιός πλήρωσε τα έξοδα μεταβασης, διαμονής κ.λ.π. και με τίνος  εντολή; Πάσα εξήγηση δεκτή.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Ζακύνθου και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.. Ν.Φ.

…………………………………………………………………………………………………..

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΦΙΛΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ 9/7/2017 ΨΗΦΙΣΑΝ 894 ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ Δ.Σ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ, ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΜΕΛΗ ΣΕ ΠΑΡΑΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΣ
< ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ-ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ> ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ Κ.Κ. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ , ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ,ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Κ.Σ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ .

ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ – ΑΝΤΙΚΥΝΗΓΕΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΟΓΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΤΙΣ 9-10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

ΦΙΛΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ Κ.Σ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ,ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΓΡΑΦΟΣΑΣΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ.

ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΚΥΝ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

δειτε: Θηροφύλακες εν …Ζακύνθω!

πηγη: zantenewstime


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας