ειπαν

Published on 21 Σεπτεμβρίου, 2017 | by Kynoclub

0

Η σφαγή των ορτυκιών από κασετοφονιάδες στην Περαχώρα Λουτρακίου.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΥΧΟΥΔΗΣ (κυνηγός και πρόεδρος Ομίλου Κυνοφίλων Κορινθίας)

Έγραψε σε ανάρτηση του σχετικά με ενα καραμπινάτο περιστατικό λαθροθηρίας με ΄΄ήρωες΄΄ κάποιους γνωστούς κασετοφονιάδες.

΄΄Σεπτέμβριος 20 του 2017
Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΟΡΤΥΚΙΩΝ
Τρεις φίλοι μεταξύ τους έστησαν το κασετόφωνο και κελαηδούσε όλη την νύκτα της 19ης προς 20ης Σεπτεμβρίου στην περιοχή Λουτρακίου Περαχώρας, στον Προφήτη Ηλία και ότι ορτύκι πέρασε κατέβηκε. Από το πρωί μέχρι το απόγευμα , ώρα 16.οο δεν άφησαν κανένα ζωντανό . Αυτοί έχουν σκυλιά μόνο για κάλυψη. Είναι ΛΑΘΡΟΘΗΡΕΣ & ΚΛΕΦΤΕΣ. Κλέβουν από τον κάθε έναν μας τον κόπο του, το δικαίωμα στο κυνήγι του ορτυκιού. Το δικαίωμα όλων των άλλων κυνηγών στο να εκπαιδεύσουν το σκύλο τους . Κλέβουν την φύση με τον χειρότερο τρόπο εις βάρος του πληθυσμού των θηραμάτων. Αυτοί οι εγκληματίες, έμαθα, γέμισαν μια καρότσα ορτύκια. Αυτοί οι εγκληματίες που έχουν για προέκταση του ανδρισμού τους το όπλο εκδίδουν άδεια στον Κυνηγετικό Σύλλογο Λουτρακίου, ο οποίος χρόνια τώρα αδιαφορεί και οι τουφεκιοφόροι αυτοί , μένουν ατιμώρητοι και δρούν ανενόχλητοι. Αυτοί δεν είναι κυνηγοί , είναι αιμοσταγείς τουφεκιοφόροι. Έμαθα ποιοί είναι .
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Η Γ΄ΚΟΠ. ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ..΄΄

ΣΧΟΛΙΟ  ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΗΛΛΑΣ Αυτά να τα διαβάζουν όλοι όσοι λένε ότι αυτά τα κάνουν άσχετοι οπλοφόροι που δεν έχουν καν άδεια και τέτοια…Απόστολε αν δεν γίνουμε φρουροί του κυνηγίου όλοι εμείς οι νόμιμοι και νοήμονες θα έχουμε θέμα τεράστιο…


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας