θηροφυλακή

Published on 30 Σεπτεμβρίου, 2017 | by Kynoclub

0

Κατάσχεση αυτοκινήτου και κυνηγετικού όπλου για νυχτολαθρηρία λαγών.

Κυνηγετικός Σύλλογος Πύργου

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 6:10 πμ ο θηροφύλακας του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύργου Παπαγιάννης Αλέξανδρος και οι Ομοσπονδιακοί θηροφύλακες Λάττας Γεώργιος, Μπόρας Παναγιώτης, Βασιλόπουλος Παναγιώτης, Χριστόπουλος Χαράλαμπος και Βασιλόπουλος Κωνσταντίνος κατά την άσκηση των καθηκόντων τους στην ορεινή Ηλεία, εντόπισαν ένα άτομο με αυτοκίνητο το οποίο ακινητοποίησαν και μετά από έλεγχο βρέθηκαν στη θέση του συνοδηγού κυνηγετικό όπλο γεμάτο με 5 φυσίγγια και ένας λαγός.
Έγινε προσαγωγή στο Δασαρχείο Πύργου και στην συνέχεια, μαζί με το Δασάρχη Πύργου κ. Παναγιώτη Λάττα, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, σύμφωνα με την διαδικασία του αυτόφωρου.
Έγινε κατάσχεση του αυτοκινήτου, του όπλου και των φυσιγγίων, καθώς και του θηράματος το οποίο παρέδωσαν, με εντολή του Δασάρχη, οι θηροφύλακες σε Ίδρυμα της Μητρόπολης Ηλείας, για φιλανθρωπικό σκοπό.
Το ΔΣ του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύργου ευχαριστεί τον Δασάρχη κ. Λάττα για την άψογη συνεργασία και την βοήθειά του.
Συγχαίρει τους θηροφύλακες για την αποτελεσματικότητά τους και το έργο που επιτελούν.Είμαστε σίγουροι ότι, αν υπάρχουν ακόμα, κάποιοι που θεωρούν ότι μπορούν να αψηφούν τους Νόμους, να ΚΛΕΒΟΥΝ τα θηράματα από τους ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ και να ντροπιάζουν την ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ με την παραβατική συμπεριφορά τους, σύντομα θα ακολουθήσουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης και αυτοί.

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας