ειπαν

Published on 6 Οκτωβρίου, 2017 | by Kynoclub

2

Tώρα το facebook θα είναι πιο φτωχό χωρίς τα …μερακλωμένα ορτύκια του Παντελή…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΥΔΡΗΣ (Κυνόφιλος, Μέλος Ομίλου Κυνοφίλων Αγγλικών Δεικτών)

Έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook  σχολιάζοντας την σύλληψη …πολυαυτοφωτογραφιζόμενου ημιεπαγγελματία (;) εκπαιδευτή σκύλων,  στην Χαλκιδική, με την κατηγορία της χρήσης ηχομιμητικής συσκευής για προσέλκυση ορτυκιών.

΄΄Καλημέρα Καλημέρα !! Ημέρα πένθους για την Ελληνική κυνοφιλια και το κυνήγι. Πιάσανε τον Παντελή !!! Ναι ναι τον γνωστό σ όλους μας Παντελή !!! Με τους γνωστούς του σκύλους οι οποίοι κυνηγούσαν 24 ώρες το 24ωρο Σε άγρια βουνά και δάση ολόκληρους μήνες. Τον πιάσανε τον Σακαφλια τον φιλόμουσο ενώ άκουγε Χατζηγιάννη μες τα χωράφια και την επιτυχία ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΑΝΩ !!! Ο ψωριάρης DJ κατέβαζε τα ορτύκια μερακλωμένα στα πόδια των βιονικών του σκύλων. Και εμείς οι κυνηγοί τις Λαυρεωτικής ακόμα τα περιμένουμε μάταια !!Τα σκότωσε όλα ο γνωστός Παντελης !!! Ο Ράμπο του κυνηγίου , ο κομάντο οπως συνήθιζαν να αυτοαποκαλούνται αυτος και βλαμμένοι φίλοι του. Τωρα το FB φτωχαίνει ο Παντελης δεν θα ανεβάζει μπεκάτσες , πέρδικες και μερακλωμένα ορτυκια. Το σίγουρο είναι οτι ο Παντελης δεν έβαζε μονο κασετόφωνο για τα ορτύκια αλλά καθότανε και στο καρτέρι της μπεκάτσας ,πυροβολούσε και πέρδικες όταν έπιναν νεράκι !!Διότι ολίγον παράνομος δεν γίνεται όπως και έγκυος.΄΄

ΣΧΟΛΙΑ:  Nikos Fotakopoulos Μέρες πένθους και για ορισμένους κριτές (και τον …δάσκαλο) που κυνηγούσαν και φωτογραφιζόντουσαν με τον συγκεκριμένο παραδίδοντας μαθήματα κυνηγετικής ανδρείας σε εμάς τους …παχουλούς. Όμως για να είμαστε δίκαιοι θα πρέπει να πούμε οτι δεν είναι ο πρώτος επαγγελματίας που αποδείχτηκε κασετοφωνάκιας. Υπάρχουν ακόμα 4-5 ονόματα που έχουν πιαστεί στα πράσα, ονόματα δεν λέμε…

Dimitris Voudris Νικολα καλημερα. Δεν τα βαζω με τον Παντελή και τον καθε Παντελή αυτους τους γνωρίζουμε Εντύπωση μου κανει ποσα πολλα ειναι τα γουδια που ακολουθούν και εγκωμιάζουν αυτες τις γλιτσες.

Nikos Fotakopoulos Τα λαικ πεφτουν βροχή στα κασετοφωνάτα ορτύκια και στις καρτερατες μπεκάτσες

Stefanos Victoros  ο μεγαλυτερος παρανομος κυνηγος της Ελλαδας με καταδικες που γεμιζουν βιβλια ολοκληρα ειχε στηλη πριν μερικα χρονια σε κυνηγετικο περιιδικο…και εσυ μας λες για τον Παντελη; ο Παντελης ειναι γατακι μπροστα του.

Dimitris Voudris  Το ξέρω !! Απλα είχαμε μια αδυναμία στο όνομα Παντελης !!! Θυμασε ;

Μακης Πατακιας Δυστυχως Δημητρη οι μισοί και παραπάνω εδω μέσα του πατούσαν λάικ και τον εξυμνούσαν σαν τον μπεκασοφάγο που ομοιός του δεν υπήρχε.Φωτό με μπεκάτσες ημερών σωρό .Υπάρχουν αφελείς που πιστευαν η πιστευουν οτι χτυπαγε τοσα πουλια.Και δωστου λαικ και δωστου μπραβο. Ευτυχως ο ψευτης και ο κλεφτης τον πρωτο χρονο χαιρονται.

Dimitris Voudris Τον κοπρίτη !!!! Που έκανε το λαμογιο μάθημα

Πέτρος Σκαλτσώνης Κάθε κυνόφιλος κυνηγός , μπορεί εύκολα να καταλάβει τα αντρίκια θηράματα της εκάστοτε μέρας, φίλε Μάκη.παρ’ όλα αυτά σίγουρα υπάρχουν και οι αφελείς …

Μακης Πατακιας Πέτρος Σκαλτσώνης Πολλοι ομως φίλε μου πρώιμοι επι το πλειστον.

Stefanos Victoros Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι

Νίκος Μαλλης Και δώστου σκυλους για εκπαιδεύσει με το αζημίωτο στον Παντελη!!!!!

Βασίλης Διδασκάλου Δυστυχώς σ αυτόν τον τόπο υπάρχουν οι καλοί και κακοί…..υπάρχουν οι καλοί που ότι κάνουν το κάνουν για τον εαυτό τους,υπάρχουν και οι καλοί που ότι κάνουν το κάνουν για όλους….υπάρχουν όμως  και οι κακοί που επίσης και αυτοί σίγουρα κάνουν κακό στον εαυτό τους….το πρόβλημα όμως είναι πόσο αυτοί οι κακοί μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα με τα κατορθώματα τους σε μια μεγάλη ομάδα όπως ειναι οι κυνηγοί….Εμείς που θεωρούμε ότι ήμαστε το υγιές κομμάτι των κυνηγών τι πρέπει να κάνουμε και πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας όταν αρχίζει το κυνήγι….Μήπως πρέπει να επέμβουμε και εμείς μέσω Ομοσπονδίας για να γίνουν πιο αυστηρά τα κριτήρια και ανανεώσεις αδειών

Dimitris Voudris Νικολα πίστεψε με βαρέθηκα να διαβάζω ηλιθιότητες και να βλέπω φωτογραφίες που δεν συνάδουν με το ύφος αλλα και το ήθος των κυνηγων. Πολλές φορές γίνομαι κακός αλλα τι να γίνει ας μην με διαβάζουν. Την αλήθεια θα την λέω πάντα. Πηγαίνω για ορτυκια και ειναι σαν να παίζω προ πο 1-2-Χ Είκοσι ατομα γυρνάμε ( σε ένα μέρος μικρό ) σαν τις άδικες κατάρες και φανταζόμαστε φερμες. Και όλα αυτα γιατί υπάρχουν οι Παντελιδες.

παναγιώτης αλμπάνης Ειμαι περηφανος που με ειχε διαγραψει απο φιλο του..τον λυπάμαι για την καταντια του

Antonis Aiginitis δεν ξερω ειναι ο γνωστος παντελης με τις μοστρες σε υπεραριθμα ορτυκια και με μπεκατσες παντα στο καπω του αυτοκινητου:::ειναι αυτος που οι αφελεις του παταγαν 350 και 400 λαικ:: αυτος ειναι::

Lazaros Valmas Η κατάντια. ..Για λίγα Ευρώ. ..!!!Κ εγώ …Είμαι. …Κ κανένας. ..Άλλος! !!

πασχαλης κοντογιαννιδης Τι έγραψες παλι ρε ποιητή ;;;;;άσχημος τρόπος να καταρεει όλο αυτο που εχεις στήσει τόσα χρονια με κόπο γύρω απο το όνομα σου !!!! ? ?

Stefanos Victoros Ενας εξωντωτικος νομος που θα τιμωρει τον παραβατη με δυμευση κινητης και σκινητης περιουσιας αυτου και ολων των μελων της οικογενιας του καθως 5ετη φυλακιση ανευ εξαγορσς και εφεσης και θα περιλαμβανει ακομα κσι τη κατοχη συσκευης που δε λειτουργει ‘η και μερος εξαρτηματων τετοιας συσκευης, δε χρειαζεται περισσιτερο απο 500 λεξεις και 1 μηνα για νσ καθαρογραφει και να ψηφιστει, αλλα….

Mpampis Lampakis Λυπάμαι όχι για τον κύριο Παντελή, για όλους εμάς που περιμένουμε τα ορτυκια και πάμε και ερχόμαστε σα τους μακακες ? ? ?

Lefteris Palogiannidis Δημητρη σε συμπαθω και το ξερεις ……με ολο αυτο το κειμενο που εγραψες ,,,,φιλε και αδερφε σε ΑΓΑΠΑΩ…αν τα εχωνες και πιο πολυ ……δε ξερω που θα εφτανα…εισαι ΑΡΧΗΓΟΣ …ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΣΕΤΟΦΩΝΙΑΔΕΣ …ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΘΗΡΕΣ..

Bo Hunter Δεν είμαι Ελλάδα και χάνω επεισόδια !!!
Όχι τίποτα άλλο δεν ξέρω ποιός;;;


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας