ειπαν

Published on 11 Οκτωβρίου, 2017 | by Kynoclub

0

Ο Βαγγέλης Χριστοφόρου νέος πρόεδρος της Γ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου

Κείμενο-Φώτο Ν. Φωτακόπουλος

Ενωτικός κι αποφασισμένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο kynoclub.gr  o κ Βαγγέλης Χριστοφόρου που επελέγη στην ανακατανομή των αξιωμάτων του διοικητικού συμβουλίου ως  νέος πρόεδρος της Γ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου.  

– ΄΄Η Ομοσπονδία ανήκει στους Συλλόγους μέλη της και όχι το αντίστροφο. Θα προσπαθήσω με κάθε τρόπο, μαζί με το διοικητικό συμβούλιο, να διορθώσουμε και να ξεπεράσουμε όποια λάθη ή παραλήψεις  έχουν γίνει στο παρελθόν. Στην προσπάθεια μας δεν περισσεύει κανένας και πολύ περισσότερο στις μέρες μας που η κυνηγετική δραστηριότητα βάλλεται από πολλές πλευρές΄΄ υπογράμμισε αμέσως μετά την εκλογή του.

Ο Βαγγέλης Χριστοφόρου ψηφίστηκε από τέσσερα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ενώ οι συνυποψήφιοι του κ Θεόδωρος Παπαγεωργόπουλος (απερχόμενος πρόεδρος) και Βασίλειος Δάρμας έλαβαν από μία ψήφο ενώ βρέθηκε και ένα λευκό ψηφοδέλτιο.  Ο νέος πρόεδρος έχει διατελέσει στο παρελθόν Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου και αντιδήμαρχος Αμαλιάδος ενώ σήμερα είναι δημοτικός σύμβουλος στην ίδια πόλη όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου εξ οφιτσίου είναι και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος όπως είναι και όλοι οι πρόεδροι των Κυνηγετικών ομοσπονδιών.

Ευχόμαστε στον νέο πρόεδρο δύναμη και αντοχή να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο και κάθε κιτρινισμό από νεόκοπους δήθεν κυνηγοδημοσιογράφους…


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας