θηροφυλακή

Published on 19 Οκτωβρίου, 2017 | by Kynoclub

0

Το αγροτικό δεν σταμάτησε για έλεγχο….

Την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017 οι Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου, Παναγιώτου Γεώργιος και Χριστόπουλος Χαράλαμπος με έδρα ευθύνης τους Κυνηγετικούς Συλλόγους Ανδρίτσαινας και Ζαχάρως αντίστοιχα του Νομού Ηλείας, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους στην περιοχή της Τ.Κ. Ταξιαρχών του Δήμου Ζαχάρως και περί ώρας 21:00 εντόπισαν ένα αγροτικό όχημα το οποίο όταν του έκαναν σήμα να σταματήσει για τον προβλεπόμενο έλεγχο, ο οδηγός αγνόησε το σήμα και τράπηκε σε φυγή.
Οι Θηροφύλακες ακολούθησαν το όχημα το οποίο αφού διαπίστωσαν ότι κρύφτηκε σε αγροτόσπιτο του χωριού απομακρύνθηκαν από το σημείο και παρέμειναν στην περιοχή. Μισή ώρα αργότερα το όχημα εξήλθε της αγροικίας και σταμάτησε στο σήμα που του έγινε από τους Θηροφύλακες. Ωστόσο, κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο εντός του οχήματος.
Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου και οδηγήθηκε στο Α.Τ. Ζαχάρως όπου υπεβλήθη η σχετική μήνυση για άρνηση ελέγχου, ενώ ο εισαγγελέας όρισε τακτική δικάσιμο.

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας