ειπαν

Published on 20 Οκτωβρίου, 2017 | by Kynoclub

0

Μαζί με τα αποδημητικά άρχισαν να έρχονται και οι ….βάνδαλοι Ιταλοί!

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΑΚΑΒΙΤΣΗΣ (παλαίμαχος δάσκαλος, κυνηγός και κυνόφιλος)

Έγραψε σε ανάρτησή του στο facebook για τα εποχικά προβλήματα, τα του κυνηγίου.

΄΄- Πιστεύω ότι όλοι σας περνάτε καλά, αφού η φύση αντιστέκεται και φροντίζει να μας δίνει θήραμα, αρκεί εμείς να της παίρνουμε τους τόκους και όχι και το κεφάλαιο, γιατί είπαμε : ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΜΠΙ. Και τι είναι χόμπι ; ΧΟΜΠΙ = Ανθρώπινη δραστηριότητα, που γίνεται στον ελεύθερο χρόνο που διαθέτουμε και χωρίς οικονομικό συμφέρον.
– Αλλά…..
– Αλλά για να έχουμε, πρέπει κι εμείς να προσέχουμε και να φυλάμε με κάθε μέσο ένδικο, αυτό που μας ανήκει και που πληρώνουμε για να το έχουμε….
– Τα αποδημητικά άρχισαν να έρχονται, παρά τη συνεχή ανομβρία και ξηρασία, γιατί τα περάσματα γίνονται στον καιρό τους, χωρίς άλλο….
– Μαζί με τα αποδημητικά άρχισαν να έρχονται και οι αρεστοί σε ορισμένους, που στο κάδρο τους έχουν βάλει μόνο το ευρώ και καθόλου το κυνήγι και τον Έλληνα κυνηγό. Και ποιοι είναι οι αρεστοί ; Οι Βάνδαλοι του κυνηγίου, όπου κι αν έχουν πάει….φυσικά αγαπητοί μου για τους ΙΤΑΛΟΥΣ μιλάω….
– Όπου έχουν πάει, έχουν φέρει την καταστροφή, με το πρόσχημα ότι αφήνουν λεφτά και δίνουν μεροκάματο σε κατσιαπλιάδες….
– Όλοι έχουν κρυφτεί, μαζί και οι κυνηγετικές οργανώσεις, πίσω από την δικαιολογία ότι αφού είναι κυνηγοί από κράτος της Ε.Ε., μπορούν να έρχονται ελεύθερα να κυνηγάνε. Μάλλον επειδή το χρήμα κυβερνάει, δεν κατάλαβαν ότι το κράτος είναι κυρίαρχο και μπορεί να βάζει όρους και να λειτουργεί, υπερασπιζόμενο την χλωρίδα, την πανίδα, τον πολίτη, μέσα στα κυρίαρχα όριά του….
– Όλοι διαβάσατε ότι και οι Ρουμάνοι, μετά τα τόσα και τόσα κράτη που τους εκδίωξαν, κύρηξαν ανεπιθύμητους τους Ιταλούς κυνηγούς και μάλιστα την ώρα που είναι γνωστό ότι ένα μέρος της οικονομίας της, στηρίζεται και στον κυνηγετικό τουρισμό…..
– Τόσα χρόνια, όσοι βιώνουμε αυτόν τον βιασμό του Έλληνα κυνηγού, του Έλληνα χωριάτη και ξωμάχου, του Έλληνα περιπατητή, τον Έλληνα πολίτη που έχει την ατυχία να έχει το σπίτι του στην άκρη των οικισμών, φωνάζουμε, κρατώντας το θέμα ψηλά κι όμως οι θεσμοί του κράτους, οι κυνηγετικές οργανώσεις όλων των βαθμίδων, σφυρίζουν αδιάφορα, αγκαλιάζοντάς τους και δίνοντάς τους ασυλία. Αν αυτό δεν είναι “στήσιμο”, τότε ποιο είναι ;
– Πολλές φορές έχω τονίσει ότι, τα τρία μεγάλα θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε είναι, Η ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ, ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ…
– Είχαμε πολλά επεισόδια τα προηγούμενα χρόνια με διαβαθμίσεις από απλά, μέχρι πολύ σοβαρά (τουφεκισμοί)…ειλικρινά εύχομαι να μη φτάσουμε σε ακόμη πιο σοβαρά, κρούοντας για μια ακόμη φορά τον κώδωνα του κινδύνου προς κάθε κατεύθυνση….Δείτε και τις φωτογραφίες να δείτε τους επιστήμονες και μ’ αυτά….΄΄

ΣΧΟΛΙΑ: Αλεξανδρος Φωτης Σωτηριος Σακαβιτσης φαινεται…ειναι αυτοι οι απαραδεκτοι τυποι για να μην πω τιποτα χειροτερο που τους ενημερωνουν…τους κουβαλανε εδω…τους πανε στο κυνηγι…τους καλυπτουν…και ολα αυτα παντα αφιλοκερδως…ΟΥΣΤ ΡΕ ΨΟΦΙΜΙΑ πατριωτες μου….θελετε κρεμασμα…για τα 30 αργυρια που σας δινουν!!!

Βασίλης Διδασκάλου Υποτίθεται ότι υπάρχουν αρμόδια όργανα και εκλεγμένοι (συνδικαλιστές) ωστε να αντιμετωπίζουν ολα αυτα τα προβλήματα…..που είναι όλοι αυτοί….??????

ΔΕΙΤΕ: Ανεπιθύμητοι οι Ιταλοί κυνηγοί στην Ρουμανία


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας