θηροφυλακή

Published on 23 Οκτωβρίου, 2017 | by Kynoclub

0

Μετέφεραν ΄΄πολύσφαιρες΄΄ καραμπίνες!

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 οι Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου, Βασιλόπουλος Κωνσταντίνος, Κορομηλάς Παναγιώτης και Λάττας Γεώργιος, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους στην περιοχή του Δ.Δ. Τουμπιτσίου του Δήμου Τροπαίων και περί ώρας 07:40 εντόπισαν ένα επιβατικό όχημα το οποίο ήταν σταθμευμένο επί της εθνικής οδού Πύργου – Τριπόλεως και δύο άτομα να βρίσκονται πλησίον αυτού στην πλευρά του συνοδηγού. Επειδή το αυτοκίνητο στο πίσω μέρος έφερε κατασκευή μεταφοράς σκύλων (σκυλόκουτο) που χρησιμοποιείται κατά κόρον από κυνηγούς οι Θηροφύλακες προέβηκαν στον προβλεπόμενο έλεγχο.
Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι εντός του οχήματος στην θέση του συνοδηγού υπήρχαν δύο κυνηγετικές καραμπίνες άδειες οι οποίες μπορούσαν να δεχτούν πέραν των τριών φυσιγγίων που επιτρέπει ο Νόμος.
Συνελήφθησαν στα πλαίσια του αυτοφώρου και υπεβλήθη η σχετική μήνυση για παράνομη παραποίηση κυνηγετικών όπλων, τα οποία κατασχέθηκαν όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις του Νόμου περί Θήρας και του Νόμου περί Όπλων, ενώ ο εισαγγελέας όρισε τακτική δικάσιμο.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας