οργανωσεις

Published on 24 Οκτωβρίου, 2017 | by Kynoclub

0

Συνάντηση διοικήσεων Γ ΚΟΠ και Κυνηγετικών Συλλόγων Μεσσηνίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 20/10/17 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μεσσήνης συνάντηση του Διοικητικού μας Συμβουλίου με εκπροσώπους των Κυνηγετικών Συλλόγων του Νομού Μεσσηνίας. 
Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας παρευρέθησαν ο Πρόεδρός της κ. Ε. Χριστοφόρου, ο Γενικός Γραμματέας κ. Α. Μεσσήνης και τα μέλη της κ.κ. Γ. Αποστολίδης και Γ. Ρουμελιώτης. Παρών επίσης ήταν και ο Αντιδήμαρχος Μεσσήνης κ. Γεωργακόπουλος Κ., ο οποίος και εξήρε το έργο των κυνηγετικών οργανώσεων. 
Στην συνάντηση αυτή έγινε ενημέρωση των Προεδρείων των Κυνηγετικών Συλλόγων για τα τρέχοντα θέματα της Ομοσπονδίας αλλά και για θέματα τα οποία απασχολούν τους Κυνηγετικούς Συλλόγους της Μεσσηνίας. Αναφέρθηκαν λοιπόν και συζητήθηκαν, θέματα σχετικά με το πλαίσιο άσκησης της θήρας, θέματα θηροφυλακής και τρόποι ενίσχυσης του φιλοθηραματικού έργου των Κυνηγετικών Συλλόγων.
Αυτή ήταν μία ακόμη συνάντηση στα πλαίσια των περιφερειακών συναντήσεων που έχουν προγραμματιστεί από το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας με τους Κ.Σ της περιφέρειάς της.
Ευχαριστούμε όλους τους παρευρισκόμενους για την συμμετοχή τους αλλά και για τις προτάσεις τους, οι οποίες και θα αξιολογηθούν, προκειμένου να υλοποιηθούν.

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας