επικαιροτητα

Published on 3 Νοεμβρίου, 2017 | by Kynoclub

0

Είναι αλήθεια: Αστυνομική διαταγή για τη φρούρηση… κρεοπωλείων και του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου!

Μια απίστευτη διαταγή εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία και απευθύνεται προς όλα τα αστυνομικά τμήματα της Αττικής και βέβαια ολόκληρης της χώρας!

Μετά τις απειλές που εξαπέλυσαν εναντίον κρεοπωλείων, pet shop αλλά και ζωολογικών κήπων πολίτες που αυτοπροσδιορίζονται ως αντιεξουσιαστές, εφιστάται η προσοχή των αστυνομικών περιπολιών στη φρούρηση και στην προστασία καταστημάτων με δερμάτινα είδη, με ζωικές τροφές, κραταγορών αλλά και πάρκων με ζώα.

Μάλιστα ζητείται, με τη διαταγή της ΕΛ.ΑΣ. που εκδόθηκε στις 29 Οκτωβρίου και δημοσιοποιήθηκε από την εφημερίδα “Το Βήμα”, ένταση των μέτρων φύλαξης στη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας (από 30 Οκτωβρίου έως και 5 Νοεμβρίου) η οποία θεωρείται Διεθνής Εβδομάδα Αντισπισιστικών Δράσεων!

Εάν λοιπόν επισκεφθείτε το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο στα Σπάτα μην σας κάνει εντύπωση αν δείτε να περιπολούν ακόμη και μέσα σε αυτό αστυνομικοί!

Αιτία κι αφορμή βέβαια για την ιδιότυπη αυτή κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων – οι οποίες στην ανατολική Αττική δεν επαρκούν ούτε για τη στοιχειώδη φύλαξη των περιουσιών των κατοίκων της – είναι οι πρόσφατες μεμονωμένες επιθέσεις που σημειώθηκαν από ομάδες αντιεξουσιαστών και ακτιβιστών σε κατάστημα πώλησης με γούνες αλλά και σε όχημα κρεοπώλη στην Αθήνα.

Στο έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ ζητείται η μέγιστη δυνατή επιφυλακή, έκτακτοι έλεγχοι και σχολαστικά μέτρα αυτοπροστασίας όπως και να αναφέρουν οποιοδήποτε ύποπτο γεγονός που υπέπεσε στην αντίληψη τους.

Σημειώνεται, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα bloko.gr, ότι με προηγούμενες διαταγές είχαν ζητηθεί, ύστερα από ενέργειες κυρίως του «Ρουβίκωνα», οι φρουρήσεις σούπερ μάρκετ, καφετεριών και άλλων καταστημάτων, εταιρειών κ.λπ..

elas

πηγή: http://www.notioanatolika.gr


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας