επικαιροτητα

Published on 13 Νοεμβρίου, 2017 | by Kynoclub

0

Οι ΄΄Αμπελόκηποι΄΄ καταδικάζουν την επίθεση στα γραφεία του Κ.Σ. Θεσσαλονίκης

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Οι μέρες που διανύει η κοινωνία μας είναι δύσκολες και τις έχουμε δεχθεί όλοι σαν μέρες κρίσης. Ανάχωμα στις καταστροφικές συνέπειες της κοινωνικής, οικονομικής και ηθικής κρίσης είναι οι θεσμικές δομές της κοινωνίας. Είναι πάρα πολύ ανησυχητικό το γεγονός ότι η Ελληνική κοινωνία βρίσκεται τον τελευταίο καιρό αντιμέτωπη συνεχώς με βίαιες επιθέσεις εναντίον των θεσμών από εξωθεσμικά κέντρα, τα οποία προφανώς στοχεύουν στην αποδόμηση και στην αναταραχή ώστε να επωφεληθούν από αυτήν εις βάρος της ομαλότητας. Από αυτήν την επίθεση δυστυχώς δεν φαίνεται να ξεφεύγουν και οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι, τα κύτταρα της θεσμικής οργάνωσης της κυνηγετικής δραστηριότητας και της ουσιαστικής διαμόρφωσης της περιβαλλοντικής συνείδησης της πατρίδας μας.
Μόλις πληροφορηθήκαμε την άνανδρη επίθεση ανωνύμων στα γραφεία του Κ.Σ. Θεσσαλονικής, την οποία το Δ.Σ. του Κ.Σ. Αμπελοκήπων απερίφραστα καταδικάζει και αποδοκιμάζει, εκφράζοντας τα αισθήματα όλων των μελών του Συλλόγου μας, καθώς και όλων των κυνηγών της πατρίδας μας.
Τέτοιες ενέργειες δεν είναι απλώς καταδικαστέες, αλλά απαιτούν εγρήγορση ώστε να συλληφθούν οι υπαίτιοι, να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη και να αποκαλυφθούν οι απώτεροι στόχοι τους.

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας