επικαιροτητα

Published on 22 Νοεμβρίου, 2017 | by Kynoclub

0

Αυλάκι Στυλίδος: Ι.Χ συγκρούστηκε με αγριογούρουνα-Εφτά νεκρά (σκληρές εικόνες)!

Ένα περίεργο τροχαίο ατύχημα είχαμε τα ξημερώματα της Τετάρτης (λίγο μετά τις 6.00) στην περιοχή του Αυλακίου Στυλίδας και πιο συγκεκριμένα στο ύψος της Βόμβυξ. Ι.Χ το οποίο είχε κατεύθυνση προς Στυλίδα συγκρούστηκε με αγριογούρουνα τα οποία (κείτονταν νεκρά) στο οδόστρωμα (πιθανότατα είχαν χτυπηθεί νωρίτερα από φορτηγό) και αφού είχαν χάσει τον προσανατολισμό τους κατεβαίνοντας από το βουνό.

Η γυναίκα οδηγός του Ι.Χ έμεινε έκθαμβη όταν σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες είδε τους αγριόχοιρους στο οδόστρωμα. Προσπάθησε να τους αποφύγει ωστόσο η σύγκρουση ήταν αναποφεύκτη. Το Ι.Χ εξετράπη της πορείας του και βγήκε στον παρακείμενο αγρό.  Η οδηγός ήταν ιδιαίτερα τυχερή και δεν τραυματίστηκε σοβαρά ενώ το όχημα υπέστη σοβαρές υλικέςζημιές. Η κυρία που οδηγούσε υπέστη κάποιους μόλωπες.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες τα αγριογούρουνα είχαν χτυπηθεί λίγο νωρίτερα από φορτηγό και η οδηγός του παρακάτω οχήματος έπεσε πάνω τους και το όχημα εξετράπη της πορείας του. 

Δυστυχώς και σύμφωνα με τα ως τώρα στοιχεία 7 από τα αγριογούρουνα, από την σύγκρουση -μιας και κινούταν μαζί σαν κοπάδι- βρέθηκαν νεκρά στο σημείο αλλά και σε διπλανά χωράφια. Άμεσα στην παλαιά Εθνική Οδό Λαμίας-Στυλίδας βρέθηκαν άνδρες από το Α.Τ Στυλίδας καθώς και η Πυροσβεστική προκειμένου να καθαρίσει το οδόστρωμα.

Σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στο συγκεκριμένο σημείο.

Πηγή: http://lamianow.gr/


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας