ειπαν

Published on 27 Νοεμβρίου, 2017 | by Kynoclub

0

Στο κυνήγι δείχνουμε τον χαρακτήρα μας…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΥΜΟΙΡΙΔΗΣ (Αρθρογράφος, Κυνηγός και  πρώην Μέλος της διοίκησης της ΣΤ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας Θράκης)

Έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook σχολιάζοντας

”Αναμφίβολα για την ανίχνευση ασθενειών του σώματος του ανθρώπου πέραν των άλλων μεθόδων σε μέγιστο βαθμό βοηθούν, ο αξονικός τομογράφος και η μαγνητική τομογραφία. 
Για την ανίχνευση και εκτίμηση του χαρακτήρα του ανθρώπου δυστυχώς δεν υπάρχει τουλάχιστον ευρέως διαδεδομένο κάποιο μηχάνημα ή συσκευή.

Το κυνήγι όμως κατ’ εξαίρεση έχει αυτή την δυνατότητα της ανίχνευσης του χαρακτήρα και μάλιστα με απόλυτη ευστοχία στην διάγνωση. Μπορεί να καθυστερεί στην ανακοίνωση του αποτελέσματος, αλλά ένα είναι βέβαιο αφενός δεν αφήνει καμία ευκαιρία σε ιό να κρυφτεί και αφετέρου το αποτέλεσμα της διάγνωσης δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης.

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις, αρκεί να έχει κανείς την υπομονή και αργά ή γρήγορα θα γνωρίσει τον χαρακτήρα του κάθε συναδέλφου του.

Θα μπορούσαμε λοιπόν να προσθέσουμε στην αναφορά του μέγα αρχαίου φιλόσοφου Ξενοφώντα στο διδακτικό του έργο «κυνηγετικός» 2500 χρόνια πριν, σε ότι αφορά την προσφορά του κυνηγίου στον άνθρωπο ( τροφή, άσκηση του σώματος και του νου, γνώσεις οικολογίας, κυνηγεσίας και κυνολογίας, ανάπτυξη κοινωνικών σχέσεων και αναψυχή) και την ανίχνευση των ανθρώπινων χαρακτήρων.”

ΣΧΟΛΙΑ: Kostas Katakis Πρέπει να σε απασχολεί ο χαρακτήρας σου περισσότερο από τη φήμη σου, επειδή ο χαρακτήρας σου είναι αυτό που πραγματικά είσαι ενώ η φήμη σου είναι απλώς αυτό που νομίζουν οι άλλοι ότι είσαι.

Dimitris Evmoiridis Ακριβώς έτσι Κώστα, πολύ εύστοχη η επισήμανσή σου. Το κυνήγι είναι αυτό που που μπορεί να αγνοήσει την φήμη να ξεσκεπάσει και να προβάλλει τον αληθηνό χαρακτήρα ενός ανθρώπου.

Kostas Katakis Στα πάθη μας “ξεβρακωνόμαστε” πάντα

Dimitris Evmoiridis Απλά δείχνουμε τον πραγματικό εαυτό μας, αυτόν που κρίβουμε συνήθως για να ξεγελάσουμε τους άλλους για να επωφεληθούμε κάποιες εύνοιες που δεν μας αξίζουν.

Kostas Katakis Ο χρονος ειναι ο δικαστης και παντα βγαζει την σωστη αποφαση

 

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας