αυτοκινητα

Published on 5 Δεκεμβρίου, 2017 | by Kynoclub

0

H Bentley δημιούργησε το απόλυτο όχημα για τους κυνηγούς

Του Λουκά Παπαλάμπρου

Για τη βρετανική αριστοκρατία το κυνήγι δεν είναι ένα απλό χόμπι. Όλοι όσοι θεωρούνται γαλαζοαίματοι και ευγενείς, επιδίδονται σε κυνηγετικές δραστηριότητες με άψογο πάντα στιλ, συνδυάζοντας καραμπίνες με σινιέ ατσαλάκωτα γιλέκα.

Θέλοντας να ικανοποιήσει την κουστωδία των κυνηγών, το τμήμα Mulliner της Bentley δημιούργησε μια σπέσιαλ έκδοση της Bentayga με την ονομασία Field Sports Edition. Το πολυτελές SUV εξατομικεύθηκε σε συνεργασία με τη φημισμένη εταιρεία κατασκευής τυφεκίων Purdey.

Αφορά αποκλειστικά τους πάμπλουτους κυρίους που επιδίδονται σε αυτή την ευγενή -κατά άλλους βάρβαρη- παράδοση, είτε στις εξοχές της Αγγλίας, είτε στα βουνά της Ουαλίας, της Σκωτίας ή οπουδήποτε αλλού.

Το αυτοκίνητο περιλαμβάνει ένα ανεξάρτητο μεταλλικό κιβώτιο στον χώρο του πορτμπαγκάζ, όπου μπορούν να αποθηκευτούν με ασφάλεια και τάξη όλα τα αξεσουάρ του κυνηγού, όπως η ζώνη με τα φυσίγγια, το μαχαίρι, τα κιάλια, οι ωτασπίδες, το αδιάβροχο πανωφόρι και ο δερμάτινος σάκος.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα μπουκάλια με τα ποτά για να χαλαρώσουν οι ευγενείς έπειτα από το κυνήγι, τα  κρυστάλλινα ποτήρια και ο υγραντήρας με τα πούρα. Τα πάντα είναι κατασκευασμένα από το ακριβότερο καπιτονέ δέρμα, με τις καραμπίνες και τα δίκαννα της Purdey να αποθηκεύονται σε ειδικό χώρο στα πίσω καθίσματα.

Η εκπληκτική Bentayga Field Sports τροφοδοτείται από τον V8 6.0 biturbo κινητήρα απόδοσης 600 ίππων και 900 Nm ροπής. Η τιμή δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την Bentley, ωστόσο, αυτό, ελάχιστα απασχολεί τους Βρετανούς αριστοκράτες.

Πηγή: http://www.zougla.gr/


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας