επικαιροτητα

Published on 20 Δεκεμβρίου, 2017 | by Kynoclub

0

Κ.Σ. Κέρκυρας: Ανεβάστε φώτο με τους εαυτούς και τα σκυλιά σας. Όχι θηράματα!

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κερκύρας παρακαλεί θερμά (κατ΄ αρχήν τα μέλη του) αλλά και όλους τους συναδέλφους κυνηγούς να αποφεύγουν την δημοσίευση φωτογραφιών και βίντεο σκοτωμένων ή και τραυματισμένων θηραμάτων στα μέσα μαζικής δικτύωσης.
Η ανάρτησή τους που προκαλεί μεγάλη αποστροφή και δυσφημίζει την κυνηγετική οικογένεια στο σύνολο της, δεν προσφέρει τίποτε σε κανέναν, ούτε ακόμη σε αυτούς τους λίγους που ζητούν την επιβεβαίωση των ικανοτήτων τους ή των σκυλιών τους…
. Ας μάθουν πως η ειρωνεία και η απόρριψη είναι απείρως μεγαλύτερη από την επιβράβευση ορισμένων…. διαδικτυακών φίλων.
Ας προτιμήσουν ( τους παρακαλούμε προσωπικά) την ανάρτηση φωτογραφιών και βίντεο με τα σκυλιά τους, τους φίλους τους ή το τοπίο που κυνήγησαν, που για όλους μας είναι τα βασικότερα κίνητρα που μας οδηγούν στο κυνήγι.
Υ.Γ. Μη βιαστείτε να μας θεωρήσετε ακραίους ή ψευτοκουλτουριάδηδες, αφορμή για αυτή την παράκληση είναι οι φωτό με ξεκοιλιασμένους λαγούς στα χέρια ή στα καπώ των αυτοκινήτων, αγριογούρουνα πάνω σε καταματωμένες καρότσες, ή μπεκάτσες κρεμασμένες αρμαθιές ή να αποτελούν <στολίδια> χριστουγεννιάτικου δένδρου…. Εσχάτως το είδαμε και αυτό……..

Καλές γιορτές σε όλους, Ασφαλή και καλά κυνήγια.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος

Γιώργος Μαυρόπουλος

ΔΕΙΤΕ:  Τον κράζεις ή δεν τον κράζεις;

ΔΕΙΤΕ: Τι γνώμη έχετε για αυτή την φωτογραφία;


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας