επικαιροτητα

Published on 21 Δεκεμβρίου, 2017 | by Kynoclub

0

Βρέθηκε σοκαρισμένος ο χαμένος κυνηγός μετά από τροχαίο!

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 29χρονου κυνηγού σήμερα το απόγευμα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε κοντά στην Ιερά Μονή Ομπλού στο Νομό Αχαΐας, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα ο ίδιος να κινδυνέψει.

Ωστόσο, η αστυνομία που έφτασε στο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες, βρήκε το αυτοκίνητο, αλλά όχι τον ίδιο ενώ το κινητό τηλέφωνο που λίγα λεπτά νωρίτερα ο σοκαρισμένος οδηγός είχε ειδοποιήσει για το τροχαίο, δεν λειτουργούσε. Αποτέλεσμα, αυτού ήταν να κινητοποιηθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία αλλά και η 6η ΕΜΑΚ που έκαναν αναζητήσεις στην γύρω περιοχή για να τον εντοπίσουν. Στις αναζητήσεις, συμμετείχε και φίλος του οδηγού καθώς γνώριζε την περιοχή δεδομένου ότι ο φίλος του, επισκέπτεται το σημείο για να ασκήσει το αγαπημένο του χόμπι, το κυνήγι.

Οι αρχές που συμμετείχαν στις έρευνες, εξέφραζαν φόβους ότι ο άτυχος οδηγός λόγω του σκότους που επικρατεί στην περιοχή αλλά και εξαιτίας του σοκ από το τροχαίο, έχασε τον προσανατολισμό του με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί αρκετά από το σημείο που βρισκόταν το όχημά του.

Ο άνδρας ενημέρωσε για εκτροπή του οχήματος του σε κατάσταση σοκ την αστυνομία περίπου στις έξι και είκοσι το απόγευμα της Τρίτης. Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές, δήλωσε ότι βρισκόταν λίγα χιλιόμετρα μετά την Ιερά Μονή Ομπλού. Μετά την πρώτη επικοινωνία δεν κατέστη δυνατό η αστυνομία να επικοινωνήσει μαζί του καθώς το τηλέφωνο έδειχνε να είναι απενεργοποιημένο.

Το όχημα του κυνηγού, εξετράπη της πορείας του για άγνωστη αιτία και σταμάτησε κυριολεκτικά στην άκρη του γκρεμού. Τελικά ο οδηγός εντοπίσθηκε καλά στην υγεία του, δύο ώρες αργότερα στην ευρύτερη περιοχή της Ιεράς Μονής Ομπλού, ωστόσο, όπως αναφέρουν πληροφορίες, δείχνει να βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ.

Πηγή: http://www.patrisnews.com/


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας