επικαιροτητα

Published on 24 Δεκεμβρίου, 2017 | by Kynoclub

0

΄΄Εφυγε΄΄ ο αντιπρόεδρος του Κ. Σ. Αιγάλεω Γιώργος Γεωργακόπουλος

Ο Γιώργος Γεωργακόπουλος αντιπρόεδρος και πρώην πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αιγάλεω ΄΄έφυγε΄΄ για τα κυνηγοτόπια του ουρανού μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο. Υπήρξε ένας μαχητής της κυνηγετικής οικογένειας και ένας από τους λίγους που έλεγαν τα πράγματα ως έχουν ξεμπροστιάζοντας το κυνηγετικό κατεστημένο της Δ ΚΟΣΕ και της ΚΣΕ. Γιώργο καλό ταξίδι. Ν.Φ.

  ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

” Έφυγε ” ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας .

Χτες στις 11 μ.μ. απεβίωσε ο νυν αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας Γιώργος Γεωργακόπουλος . Στο παρελθόν είχε διατελέσει και πρόεδρος , διακρινόταν για την μαχητικότητα και την καλοσύνη του . Έδωσε ακόμη μια μάχη αλλά άνιση , τον νίκησε η μακροχρόνια ασθένεια του . Ήταν ένας από τους καλύτερους λαγοκυνηγούς στην Ελλάδα .
Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή στις 3.30 μ.μ. στα Καλάβρυτα , έναν τόπο που δεν καταγόταν αλλά λάτρεψε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας με το άγγελμα του θανάτου του αντιπροέδρου Γεωργίου Γεωργακόπουλου συνήλθε εκτάκτως και τηλεφωνικά με πρωτοβουλία του προέδρου του Δ.Σ. κι αποφάσισε :
1.Να παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία .
2. Να στείλει στεφάνι προς τιμήν του εκλιπόντος αντιπροέδρου του.
3. Να ονομαστεί προς τιμήν του η αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου της Λ.Θηβών 475 στο Αιγάλεω σ’ αίθουσα Γεωργίου Γεωργακόπουλου.

Η μνήμη σου κι η σκέψη μας αιώνια .Καλό σου ταξίδι Γιώργο μας.

ΔΕΙΤΕ: Η εξάρτηση του Κυνηγετικού Τύπου από τους αιώνιους κυνηγοπατέρες…

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας