επικαιροτητα

Published on 4 Ιανουαρίου, 2018 | by Kynoclub

0

Εντοπισμός 54χρονου αγνοούμενου στο Βέρμιο, από θηροφύλακες και ομάδα κυνηγών

Εντοπισμός αγνοούμενου πολίτη στο Βέρμιο, από θηροφύλακες και ομάδα κυνηγών

Πολύτιμη ήταν η συμμετοχή κυνηγών και αντρών της θηροφυλακής των Κυνηγετικών Οργανώσεων για τον εντοπισμό αγνοούμενου σε ορεινή περιοχή του όρους Βερμίου στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Εορδαίας.

Συγκεκριμένα την 16:00 μ.μ της 3-1-2018 ενημερώθηκαν από μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΜΑΘ, ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ με θέση εργασίας τον Κυνηγετικό Σύλλογο Εορδαίας και ο Θηροφύλακας του Κ.Σ. Εορδαίας για την εξαφάνιση ατόμου, ηλικίας 54 ετών, που έπασχε από μερική άνοια. Οι θηροφύλακες αμέσως έσπευσαν στην περιοχή όπου μαζί με κυνηγούς ξεκίνησαν συντονισμένα την έρευνα στην οποία συμμετείχαν ο Δασοφύλακας της περιοχής  (από Δασαρχείο Κοζάνης) που ενημερώθηκε από τους θηροφύλακες και Αστυνομικοί του Α.Τ  Πτολεμαΐδας.

Την 17:40 μ.μ και πριν πέσει το σκοτάδι που θα δυσκόλευε την έρευνα, το αγνοούμενο άτομο βρέθηκε από κυνηγούς που μετείχαν στην έρευνα και μεταφέρθηκε στους οικείους του. Για τον εντοπισμό του ατόμου πολύτιμες ήταν οι πληροφορίες που δόθηκαν στους θηροφύλακες από κυνηγό που είδε  τον αγνοούμενο τις πρωινές ώρες στην περιοχή που είχε πάει για  κυνήγι και αξιοποιήθηκαν κατάλληλα από τους θηροφύλακες και τους κυνηγούς που έσπευσαν να συνδράμουν στην επιχείρηση εντοπισμού.

Το Δ.Σ. της ΚΟΜΑΘ συγχαίρει την ευαισθησία όλων των εμπλεκόμενων για την κινητοποίηση και την έγκαιρη ανεύρεση του συμπολίτη μας.

Πηγή: http://www.hunters.gr


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας