οργανωσεις

Published on 17 Ιανουαρίου, 2018 | by Kynoclub

0

Πρωτοφανές! Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πάτρας καλεί σε απολογία μέλη της διοίκησης της Γ Ομοσπονδίας Πελοποννήσου!

γράφει ο Ακτήμων Κυνηγός

Θεατές σε ένα σκοτεινό πόλεμο εναντίων εκλεγμένων ,μελών της διοίκησης της Γ Κυνηγετική Ομοσπονδίας έχουν γίνει οι Πελοποννήσιοι κυνηγοί. Ορισμένοι πρόεδροι Κυνηγετικών Συλλόγων, σε αγαστή συνεργασία με νεόκοπο στα κυνηγετικά δρώμενα διαχειριστή κυνηγετικής ιστοσελίδας, προσπαθούν να εκβιάσουν σε παραίτηση το διοικητικό συμβούλιο της Γ ΚΟΠ. Τελευταίο επεισόδιο στο σήριαλ, του οποίου πρωταγωνιστής είναι ένα μέλος της ελεγκτικής επιτροπής που ταυτόχρονα είναι και μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πάτρας, είναι η πρόσκληση σε απολογία τεσσάρων μελών της διοίκησης της Γ ΚΟΠ (που είναι ταυτόχρονα και μέλη του Κ. Σ. Πάτρας) με αφορμή κάποιο διαδικαστικό οικονομικό θέμα της Ομοσπονδίας άξιας μερικών ευρώ.  Με λίγα λόγια ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πάτρας καλεί σε απολογία μέλη της διοίκησης της Γ ΚΟΠ! Απίστευτο αλλά αληθινό και ενδεικτικό του ελλείμματος σοβαρότητας που ενίοτε επικρατεί στον κυνηγετικό συνδικαλισμό.

-Οι ΄΄κατηγορούμενοι΄΄  που κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις είναι οι κ  Παπαγεωργόπουλος, Δαρμάς, Κάτσικας και ο πρόεδρος της Γ ΚΟΠ Β Χριστοφόρου.

-Και για να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία για τα παιχνίδια που παίζονται αξίζει να σημειώσουμε ότι οι ΄΄κατηγορούμενοι΄΄ έμαθαν την κλήση τους σε απολογία από το διαδίκτυο και όχι από νόμιμη κλήτευση.  Ο ….αγώνας συνεχίζεται!

δειτε: Το προεδρείο της Γ ΚΟΠ δίνει απαντήσεις από την Κόρινθο

δειτε: Ο Χ. Πλιάγκος το νέο πρόσωπο στην Διοίκηση της Γ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας