επικαιροτητα

Published on 18 Ιανουαρίου, 2018 | by Kynoclub

0

Κατάσχεση αυτοκινήτου για λαθροθηρία!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2017 οι Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Ηλιόπουλος Δημήτριος, Καγιούλης Δημήτριος και Παναγιώτου Γεώργιος κατά την άσκηση των καθηκόντων τους στην περιοχή Παναγιά Αρκαδίας και περί ώρας 20:30 εντόπισαν ένα όχημα να εισέρχεται σε χωματόδρομο. Ακολουθώντας την πορεία του οχήματος και μετά από δύο χιλιόμετρα περίπου είδαν το όχημα σταματημένο και τον οδηγό εκτός του οχήματος να κρατά στα χέρια του κυνηγετικό όπλο. Μόλις δε ο οδηγός αντιλήφθηκε τους Θηροφύλακες τοποθέτησε το κυνηγετικό όπλο εντός του οχήματος.
Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν δίπλα στην πόρτα του οδηγού δύο φυσίγγια τα οποία χρησιμοποιούνται για την θήρα του αγριόχοιρου, και τα οποία μόλις είχαν ριχτεί, κάτι το οποίο ο οδηγός παραδέχτηκε.
Με εντολή του εισαγγελέα Τριπόλεως συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου, κατασχέθηκαν το όχημα, το κυνηγετικό όπλο, μία φυσιγγιοθήκη με 26 φυσίγγια και η άδεια θήρας, ενώ υπεβλήθη η σχετική μήνυση για παράνομη θήρα όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις του Δασικού Κώδικα.

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας