επικαιροτητα

Published on 26 Ιανουαρίου, 2018 | by Kynoclub

0

Μήνυση σε λαθροϋλοτόμους από θηροφύλακα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018 ο Θηροφύλακας της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Σταμάτης Παναγιώτης με περιοχή ευθύνης του Κυνηγετικού Συλλόγου Τενέας, ύστερα από σχετική καταγγελία για παράνομη υλοτομία, μετέβη στην περιοχή της Τ.Κ. Πισσίων Δήμου Λουτρακίου και στο σημείο για το οποίο είχε λάβει την καταγγελία όπου παρών ήταν και αστυνομικός του Α.Τ. Λουτρακίου.
Διαπίστωσε δε ότι είχαν υλοτομηθεί και φορτωθεί σε αγροτικό όχημα 2χκμ χλωρά πεύκα, ενώ στην περιοχή είχαν συνολικά υλοτομηθεί 18 πεύκα συνολικού βάρους περίπου 3,5 τόνων, όπως ομολόγησαν και οι δράστες, οι οποίοι ανάφεραν ότι είχαν πάει άλλες 4 φορές για να τεμαχίσουν και να φορτώσουν τα παράνομα υλοτομημένα πεύκα. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η παράνομη υλοτομία διενεργήθηκε σε παραχωρημένη δημόσια δασική έκταση.
Υπεβλήθη η σχετική μήνυση εναντίον τους, ενώ κατασχέθηκαν τα παράνομα υλοτομημένα δασικά προϊόντα, δύο αλυσοπρίονα, το όχημα, η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος και το δίπλωμα οδήγησης του οχήματος όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις της δασικής νομοθεσίας.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας