επικαιροτητα

Published on 5 Φεβρουαρίου, 2018 | by Kynoclub

0

Κυνηγός είδε να του κλέβουν το όπλο και καταδίωξε τον δράστη…

Δύο υποθέσεις κλοπών κυνηγετικών όπλων, διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό – Στη μία περίπτωση μάλιστα ο παραπονούμενος είδε να τον κλέβουν και άρχισε να τρέχει για να σταματήσει τους δράστες 

Η πρώτη υπόθεση καταγγέλθηκε χθες βράδυ, στο ΤΑΕ Λεμεσού, από κάτοικο Λεμεσού. Σύμφωνα με την καταγγελία, μεταξύ των ωρών 2.30μ.μ. της 3ης Φεβρουαρίου και 5.50μ.μ. χθες, άγνωστοι διέρρηξαν την οικία του και έκλεψαν μεταξύ άλλων το κυνηγετικό του όπλο και 40 κυνηγετικά φυσίγγια.

Μέλη της Αστυνομίας επισκέφθηκαν τη σκηνή όπου διενήργησαν εξετάσεις και περισυνέλεξαν τεκμήρια.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Η δεύτερη υπόθεση καταγγέλθηκε τα ξημερώματα σήμερα στον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής, από κάτοικο Λεμεσού. Γύρω στις 3π.μ. σήμερα, ο παραπονούμενος είχε τοποθετήσει το κυνηγετικό του όπλο, στο αυτοκίνητό του, που βρισκόταν σταθμευμένο στην αυλή του σπιτιού του, με σκοπό να μεταβεί για κυνήγι.

Λίγα λεπτά αργότερα, ενώ βρισκόταν εντός της οικίας, άκουσε κάποιο θόρυβο από την αυλή. Εξερχόμενος από το σπίτι του, είδε δύο άγνωστα του πρόσωπα, να εξέρχονται της αυλής του, τα οποία μόλις τον αντιλήφθηκαν τράπηκαν σε φυγή.

Ο παραπονούμενος τους καταδίωξε, χωρίς ωστόσο να κατά φέρει να τους ανακόψει. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, από τον ένα άγνωστο, έπεσε στο έδαφος, το κοντάκι του κυνηγετικού όπλου, το οποίο παραλήφθηκε από τον ιδιοκτήτη του.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: http://cyprustimes.com


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας