επικαιροτητα

Published on 7 Φεβρουαρίου, 2018 | by Kynoclub

0

Γ ΚΟΠ: Παραίτηση του διορισμένου αντιπροέδρου. Τριάντα Σύλλογοι ζητούν άμεσα εκλογές!

κείμενο: Ακτήμων Κυνηγός

Την παραίτησή του υπόβαλε από την θέση του αντιπροέδρου της διορισμένης διοίκησης της Γ κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου ο κ Άγγελος Διαμαντόπουλος πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πατρών. Μόλις μια εβδομάδα μετά  την ανάληψη των καθηκόντων του, ως αντιπρόεδρος της διορισμένης διοίκησης, ο κ Διαμαντόπουλος, επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους και υποχρεώσεις στον Κυνηγετικό Σύλλογο της Πάτρας, υπέβαλε την παραίτησή του αφήνοντας πολλά ερωτηματικά…  Ερωτηματικά για την ΄΄συνοχή΄΄  της ομάδος των πέντε μελών του διορισμένου συμβουλίου που  πρωτοστάτησαν στην καθαίρεση ισάριθμων μελών της νόμιμα εκλεγμένης διοίκησης…  Οι προσωπικές φιλοδοξίες των Πατρινών για την θέση του πρόεδρου της ΄΄πολύφερνης΄΄ Γ ΚΟΠ΄΄,  που εκ του χουντικού καταστατικού πρέπει να προέρχεται υποχρεωτικά από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Πατρών (όπως και οι Αντιπρόεδρος, Γ Γραμματέας και Ταμίας) φαίνεται ότι βγήκαν στην επιφάνεια με την ανάληψη της εξουσίας από τους ΄΄δοτούς΄΄.  Τα προβλήματα όπως φαίνεται θα ενταθούν μέχρι την προκήρυξη των εκλογών που όσο πιο γρήγορα προκηρυχτούν  τόσο πιο καλά θα είναι για την πολύπαθη Ομοσπονδία που μέσα σε ένα χρόνο έχει αλλάξει πέντε (4) προέδρους!

Σύμφωνα με πληροφορίες του kynoclub.gr τουλάχιστον τριάντα Κυνηγετικοί Σύλλογοι της Γ ΚΟΠ (σε σύνολο 48) ζητούν με επιστολή τους την άμεση Σύγκληση Γενικής Συνέλευσης και την προκήρυξη εκλογών αποκηρύσσοντας ουσιαστικά την αμφιβόλου νομιμότητας απόφαση της Διεύθυνσης Συντονισμού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου, να διορίσει προσωρινή διοίκηση.

ΕΝ τω μεταξύ παρά τα όσα αναφέρθηκαν σε ιστοσελίδα η παράδοση του ταμείου, των βιβλίων και του γραφείου της Γ ΚΟΠ, στην διορισμένη διοίκηση από τους καθαιρεθέντες έγινε χωρίς καμία καθυστέρηση και  εντός των νόμιμων χρονικών ορίων.

 Τα χουντικά καταστατικά

Το γενικότερο κλίμα που επικρατεί μεταξύ των κυνηγών είναι η βούληση για υλοποίηση της περσινής ομόφωνης απόφασης της Γενικής Συνέλευσης για αλλαγή του χουντικού καταστατικού που επιβάλει την κυριαρχία ενός  Κυνηγητικού Συλλόγου (της Πάτρας) στους υπόλοιπους 47! Απίστευτο άλλα πραγματικό. Άλλωστε το ίδιο συμβαίνει σε όλες τις Ομοσπονδίες και στην Κυνηγετική Συνομοσπονδίας Ελλάδος..

Την θέση του αναπληρωματικού Συμβούλου αναμένεται να καταλάβει ο κ Γιάννης Καρβουνιάρης πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης ή ο κ Κλαυδιανός Αντρέας που είναι οι πρώτοι στη σειρά διορισμένοι αναπληρωματικοί…

δειτε: Πρόεδρος Κ.Σ. Κρανιδίου: Δεν δέχομαι τους διορισμένους εκλεκτούς της ΄΄Αποκεντρωμένης΄΄ στην διοίκηση της Γ ΚΟΠ!

δειτε: Γ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου:«Κεραυνοί» κατά της Πάτρας από Χριστοφόρου

δειτε: Πρωτοφανές! Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πάτρας καλεί σε απολογία μέλη της διοίκησης της Γ Ομοσπονδίας Πελοποννήσου!

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας