οργανωσεις

Published on 14 Φεβρουαρίου, 2018 | by Kynoclub

0

Απλήρωτοι οι θηροφύλακες της Γ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου…

κείμενο-φωτο: Ν. Φωτακόπουλος

Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι και οι θηροφύλακες της  Γ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου

Μια από τις παρενέργειες  της καθαίρεσης της εκλεγμένης και του  διορισμού προσωρινής διοίκησης στην Γ Κυνηγετική Ομοσπονδίας Πελοποννήσου απο την Διεύθυνση Συντονισμού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος είναι η αδυναμία πληρωμών. Μια αδυναμία που δεν επιτρέπει, εκτός των άλλων, την καταβολή των μισθών σε υπαλλήλους και Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες.

Δυστυχώς η αμφιλεγόμενη απόφαση της ΄΄Αποκεντρωμένης΄΄ και η …πρεμούρα των δοτών να αναλάβουν την διοίκηση και το …ταμείο της Γ ΚΟΠ δεν επέτρεψε την ομαλή δρομολόγηση των υποχρεώσεων της Ομοσπονδίας, τουλάχιστον, απέναντι  στους εργαζόμενους της.

Αξίζει να  σημειωθεί ότι οι θηροφύλακες είναι αργαζόμενοι των 700-800 ευρώ και οι περισσότεροι οικογενειάρχες που έχουν μεγάλη ανάγκη τα χρήματα του μισθού τους όπως όλοι οι εργαζόμενοι.. Για αυτούς δεν υπήρξε καμιά πρόβλεψη στην απόφαση του Διευθυντή Συντονισμού και Επιθεώρησης ∆ασών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος κ Νικόλαου Μπακουλόπουλου με αποτέλεσμα     να παραμείνουν απλήρωτοι για άγνωστο χρονικό διάστημα….

Μήπως ακούνε η επιθεώρηση εργασίας και ο πολιτικός προϊστάμενος της ΄΄Αποκεντρωμένης΄΄  κ Σωκράτης Φάμελος;


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας