οργανωσεις

Published on 15 Φεβρουαρίου, 2018 | by Kynoclub

0

Αλλεπάλληλες οι παραιτήσεις στην Γ Κυνηγετική Ομοσπονδίας Πελοποννήσου…

κείμενο: Ν. Φωτακόπουλος

Μπαράζ παραιτήσεων στην Γ κυνηγετική Ομοσπονδίας Πελοποννήσου μετά την καθαίρεση τεσσάρων μελών της εκλεγμένης διοίκησης και τον διορισμό προσωρινής από την Αποκεντρωμένη ∆ιοίκηση Πελοποννήσου.

Πρώτος παραιτήθηκε, ελάχιστες ημέρες από τον διορισμό του ως  δοτός αντιπρόεδρος της Γ ΚΟΠ, ο κ. Άγγελος Διαμαντόπουλος που παράλληλα κατέχει και την θέση του προέδρου του Κυνηγετικού Συλλόγου της Πάτρας. Ο κ Διαμαντόπουλος στην επιστολή της παραίτησης του επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και φόρτο εργασίας. Η απορία όμως παραμένει: Όταν ανέλαβε αντιπρόεδρος πριν μια μόνο εβδομάδα είχε χρόνο;  

Ο επόμενος που παραιτήθηκε ήταν ο κ Δημήτριος Παναγόπουλος από την θέση του αναπληρωματικού μέλους της διορισμένης διοίκησης της Γ ΚΟΠ. Ο κ Παναγόπουλος που είναι και  Γενικός Γραμματέας του Κυνηγετικού της Πάτρας στην επιστολή παραίτησης του ανέφερε ότι ΄΄οι διοικήσεις εκλέγονται και δεν διορίζονται΄΄!

-Αξίζει να σημειωθεί οτι ο Κυνηγετικός Σύλλογος της Πάτρας, πιστός στον τοπικισμό και την ιδιοκτησιακή του νοοτροπία για της Γ ΚΟΠ, δεν παρέστει στην κοπή της πίττας της Ομοσπονδίας που έγινε στην Καλαμάτα διότι, όπως αναφέρθηκε, έγινε εκτός της έδρας της Ομοσπονδίας!!!

-Σήμερα 14 Φεβρουαρίου παραιτήθηκε και το εκλεγμένο μέλος της ελεγκτικής επιτροπής κ Φώτιος  Σίδερης επικαλούμενος προσωπικούς λόγους…

Οι …δοτοί και η  ΄΄Αποκεντρωμένη΄΄

Αυτές οι παραιτήσεις, παρά τους …διπλωματικούς λόγους που αναφέρονται ως αιτίες για την υποβολή τους, κρύβουν πολύ ζουμί για όσα συμβαίνουν στην Γ ΚΟΠ και στο παρασκήνιο των διεργασιών που γίνονται…. Αναμφίβολα όμως είναι μια αντίδραση και ένα μήνυμα για την Διεύθυνση της  ΄΄Αποκεντρωμένης΄΄  που μάλλον ξεπερνά τα αυστηρά υπηρεσιακά της όρια και παρεμβαίνει με αμφιλεγόμενους διορισμούς και πιέσεις στα εσωτερικά της Ομοσπονδίας. Τα ερωτηματικά των Κυνηγετικών Συλλόγων για τον τρόπο επιλογής των ΄΄δοτών΄΄ από τον κ Μπακουλόπουλο μένουν αναπάντητα….

Κατά τα άλλα η ηγεσία της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος κρατά αποστάσεις και …ουδετερότητα!

δειτε: Στην δικαιοσύνη προσφεύγουν οι καθαιρεθέντες από την διοίκηση της Γ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου.

δειτε: Γ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου:«Κεραυνοί» κατά της Πάτρας από Χριστοφόρου

δειτε: Πρωτοφανές! Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πάτρας καλεί σε απολογία μέλη της διοίκησης της Γ Ομοσπονδίας Πελοποννήσου!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας