επικαιροτητα

Published on 18 Φεβρουαρίου, 2018 | by Kynoclub

0

Ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας της Βέροιας εντόπισε τον αγνοούμενο 85χρονο στον Αλιάκμονα

Το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, 15 Φεβρουαρίου, ο 85χρονος κύριος Β.Κ. πήγε με ταξί στο Μοναστήρι της Καλλίπετρας. Από τότε και μετά τα ίχνη του αγνοούνταν μέχρι σήμερα, Σάββατο 17/2, που τον εντόπισε δυστυχώς νεκρό, στη λίμνη των Ασωμάτων, στο φράγμα της Σφηκιάς, ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ, κ. Πετράκης, που έχει έδρα τον Κυνηγετικό Σύλλογο Βέροιας.

Ο κ. Πετράκης, άριστος γνώστης της ευρύτερης περιοχής των λιμνών του Αλιάκμονα στην περιοχή μας, συνέδραμε  την Αστυνομία, την Πυροσβεστική, την ΕΜΑΚ, την Ομάδα Διάσωσης και την ομάδα Πολιτικής Προστασίας στις προσπάθειες εντοπισμου του αγνοούμενου.

Οι παραπάνω φορείς ερευνούσαν στην ξηρά. Ο κ. Πετράκης , τόσο με το υπηρεσιακό του όχημα στην ξηρά, όσο και με το σκάφος του μέσα στη λίμνη,  συμμετείχε στις έρευνες δύο μέρες, Παρασκευή και Σάββατο, στα πλαίσια της υπηρεσίας του.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 17/2/2018, και ενώ ερευνούσε με τη βάρκα του στην παραπάνω λίμνη, εντόπισε τελικά το άψυχο δυστυχώς σώμα του αγνοούμενου.

Η Διοίκηση του Κυνηγετικού Συλλόγου Βέροιας εκφράζει τα θερμά της συλληπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και συγχαίρει τον Ομοσπονδιακό Θηροφύλακα της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ, κ. Πετράκη για την καθοριστική συνδρομή του στις έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου.

Πηγή: http://ksv.gr/


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας