επικαιροτητα

Published on 23 Φεβρουαρίου, 2018 | by Kynoclub

0

Προσπάθειες για καταβολή μισθοδοσίας των θηροφυλάκων της Πελοποννήσου

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου την Παρασκευή 16/02/2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής της Γ΄Κ.Ο.Π. κ. Βασίλειου Δάρμα, του υπεύθυνου Θηροφυλακής κ. Παντελή Δρούγα, του συντονιστή θηροφυλάκων κ. Παπανικολάου Χρήστου και τους θηροφύλακες της Γ΄Κ.Ο.Π.
Πέραν του οικονομικού ζητήματος που είχε προκύψει μετά την ανάληψη των καθηκόντων από την Διοικούσα Επιτροπή και για το οποίο ζήτημα ο πρόεδρος ενημέρωσε ότι έως την Τρίτη 20/02/2018 θα έχουν πληρωθεί, μετά από προσωπικές παρεμβάσεις τόσο του ίδιου όσο και των μελών του Δ.Σ. προς την τράπεζα.
Οι κατευθύνσεις που πήραν τόσο από τον πρόεδρο κ. Δάρμα όσο και από τον υπεύθυνο θηροφύλακης κ. Δρούγα, ήταν να συνεχίσουν απρόσκοπτα το έργο τους και να είναι προσηλωμένοι στα καθήκοντα τους. Επίσης τους ανέφεραν ότι στις νυχτερινές περιπολίες θα πρέπει να είναι κατά ζεύγη ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ
Ειδική αναφορά έκανε ο κ. Δρούγας σε ότι αφορά παραβάσεις με αντικείμενο την απείθεια και τους ανέφερε κατηγορηματικά ότι θα πρέπει άμεσα να ενημερώνουν τον Εισαγγελέα και το οικείο Α.Τ. ενώ τόσο ο πρόεδρος όσο και ο υπεύθυνος θηροφυλακής είναι στην διάθεση τους για οτιδήποτε συμβεί όλο το 24ωρο. Τονίστηκε επίσης ότι θα πρέπει να έχουν άμεση συνεργασία με τους συντονιστές για τα μεικτά μπλόκα και ότι άλλο θέμα προκύψει και το οποίο χρήζει συνεργασία περισσότερων θηροφυλάκων.
Ειδική αναφορά έγινε σε όσον αφορά τη νομική κάλυψη των θηροφυλάκων για διάφορα ζητήματα που έχουν προκύψει και αναφέρθηκε τόσο από τον πρόεδρο όσο και από τον κ. Δρούγα ότι η Διοικούσα Επιτροπή θα είναι δίπλα τους.
Για το ζήτημα που έχει προκύψει για τα συμβατικά αυτοκίνητα αναφέρθηκε ότι κακώς εστάλη από την προηγούμενη διοίκηση επιστολή προς το Υπουργείο καθώς θα έπρεπε πρώτα να έχουν εξαντληθεί τα περιθώρια συζήτησης με την αποκεντρωμένη και ίσως στα πλαίσια καλής συνεργασίας να είχε βρεθεί λύση. Επίσης από τον πρόεδρο αναφέρθηκε ότι δεν θα πρέπει να ασχολούνται καθόλου οι θηροφύλακες με τα διοικητικά και να είναι σίγουροι ότι η ομοσπονδία θα επανέλθει σε ηρεμία και ομαλότητα. Σε γενικές γραμμές ήταν μια απαραίτητη συνάντηση κατά την οποία δόθηκαν απαντήσεις και λύσεις σε ζητήματα που απασχολούσαν τους θηροφύλακες το τελευταίο διάστημα.

ΕΚ ΤΟΥ

Δ.Σ.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας