Published on 1 Μαρτίου, 2018 | by Kynoclub

Peugeot Rifter 4X4 Concept (pics & vid)

Με αισθητικές αλλαγές που δίνουν έναν πιο περιπετειώδη τόνο στο αυτοκίνητο, αλλά κυρίως με ενσωματωμένη σκήνη που επιτρέπει την διανυκτέρευση ή την μικρή παραμονή σε οποιοδήποτε σημείο βρεθεί κάποιος, η Peugeot μας παρουσιάζει το Rifter 4X4 Concept. Το αυτοκίνητο βασίζεται φυσικά στο Rifter και το κύριο χαρακτηριστικό διαφοροποίησης από αυτό είναι η μαύρη ματ βαφή που εκτός του ότι ομορφαίνει το όχημα, του προσφέρει και προστασία από μικρές πέτρες και γρατζουνιές.

Στην αισθητική συμβάλει και το μαύρο ONYX χρώμα με το οποίο έχουν εμπλουτίσει οι Γάλλοι τις λεπτομέρειες του αυτοκινήτου, όπως οι καθρέπτες, μάσκα και μπάρες, αλλά και οι ζάντες. Η μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και οι εκτός δρόμου τροχοί, ολοκληρώνουν το στυλ που απευθύνεται βεβαίως σε αντισυμβατικούς τύπους, οι οποίοι αναζητούν την περιπέτεια.

Το Peugeot Rifter 4X4 Concept πάντως έχει ως ατού και τα υπόλοιπα αξεσουάρ του. Το ποδήλατο Peugeot eM02 FS Powertube MTB για κοντινές διαδρομές, με την απαραίτητη σωματική άσκηση αλλά και τις ευκολίες ενός eBike και φυσικά η τέντα της Autohome που είναι προσαρμοσμένη στη βάση που βρίσκεται στις μπάρες οροφής. Κατά συνέπεια το μόνο που χρειάζεται να κάνει κανείς είναι να την ξεδιπλώσει και να προσαρμόσει την σκάλα της. Δεν χρειάζεται ούτε στερέωμα, ούτε άλλου είδους ιδιαίτερες γνώσεις.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας