επικαιροτητα

Published on 2 Μαρτίου, 2018 | by Kynoclub

0

Διαδήλωση Κυπρίων κυνηγών για τις ανεπαρκείς Ζώνες Εκπαίδευσης Σκύλων

Αυθόρμητη εκδήλωση διαμαρτυρίας κυνηγών της Λεμεσού – Μαζεύτηκαν έξω από τα γραφεία του Ταμείου Θήρας διαμαρτυρόμενοι για τις περιοχές εκπαίδευσης των σκύλων τους – Απειλούσαν να κλείσουν δρόμους με τα διπλοκάμπινα οχήματά τους

Σε αυθόρμητη εκδήλωση διαμαρτυρίας κατήλθαν απόψε γύρω στους 50 κυνηγούς της επαρχίας Λεμεσού έξω από τα γραφεία του Ταμείου Θήρας της πόλης διαμαρτυρόμενοι για τις περιοχές που τους δόθηκαν για εκπαίδευση των κυνηγετικών σκυλιών τους.

Οι κυνηγοί θεωρούν ότι η απόφαση που έλαβε η Βουλή τους αδικεί κατάφωρα αφού τους αφαιρεί το δικαίωμα εκπαίδευσης των σκύλων τους στην περιοχή του Ληστόβουνου.

Σε δηλώσεις τους οι κυνηγοί εξήγησαν ότι οι περιοχές που τους έχουν δοθεί δεν είναι αρκετές για τις εκπαιδεύσεις τους και επιμένουν ότι η ενέργεια αυτή λειτουργεί υπέρ της μείωσης του θηράματος.

Καταγγέλλουν απαξιωτική συμπεριφορά απέναντί τους από τους αρμοδίους και απειλούν με λήψη δυναμικότερων μέτρων μέχρι και κλείσιμο δρόμων με τα διπλοκάμπινα οχήματά τους.

Οι κυνηγοί εμφανίστηκαν έντονα ενοχλημένοι με τη συγκεκριμένη απόφαση κάνοντας παράλληλα λόγο και για οικονομικό κόστος που πρέπει να υποστούν.

Πηγή: http://cyprustimes.com


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας